Mummoutuminen

  • -Saphira-

Musta on hyvää vauhtia tulossa mummo! Enkä nyt tarkoita sitä, että mulle olisi tulossa lapsenlapsia (oliskin melkonen ihme, kun ei ole edes omia lapsia) vaan sitä, että mä olen viime aikoina alkanut tykätä ihan kummallisista asioista. Mummo-jutuista... :/

Tänään sain valmiiksi tämän syksyn ensimmäisen pipon. Ja nyt tekisi kokoa ajan mieli neuloa jotain lisää. Pipoja, lapasia, kaulahuiveja... Jep, mummo-juttu ihan selkeesti.

Sitten olen huomannut sellaista, että mä nysvään nykysin paljon mieluummin kotona viikonloppuisin kun hillun baarissa tappiin asti. Ja toisinaan herään ihan onneissani viikonloppuaamuina ennen kello yhdeksää! Vapaaehtoisesti ja ilman herätyskelloa. Aika takuuvarma mummo-juttu.

Käyn myös nykyisin ennen puoltayötä nukkumaan, ja nukun ainakin seitsemän tunnin yöunet. Lähes joka yö. Mummoa.

Ja sitten vielä se, että mun sukkahousut alkaa olla jo niin paksuja että taatusti ei näy ihoa läpi. Tosin olen pidättäytynyt vielä mustassa värissä. Ehkä kohta vaihdan tyylikkääseen beigeen... Ja olen niin mummoa.

Olen koko tämän viikon hipsutellut kotona isoisomummoni neulomissa tossuissa, jotka mummoni oli kaivanut jostain kaapin perältä esiin. Ne on ihan äärimmäisen rumat ja kutittavat, ja siitä huolimatta olen sitkeästi laittanut ne jalkaan joka ilta. Tosimummot ei pienistä valita!

Seuraavaksi taidan hommata kiikkustuolin, jossain voin päivitellä maailmamenoa ja muistella kaihoisasti mennyttä nuoruuttani. Sitten elämäni olisikin täydellisen... mummoa. :D

4 kommenttia

Myrttiyrtti

1.11.2007 09:07

Mä olen huomannut itsessäni kanssa näitä mummoutumisen merkkejä. Varsinkin nuo nukkumisjutut kuullostaa tutuilta. Kuka sitä nyt jaksaa yli puolen yön valvoa? Ja usein herään viikonloppuisin juurikin ennen yhdeksää jumppaan (en onneksi vielä keppijumppaan :D). Ja jos baariin eksyn, lähden viimeistään kahdelta, kuka siellä nyt neljään asti jaksaa hillua?? (En edes muista, koska olisin viimeksi jaksanut.. Aikana ennen tyttöä?? ...niin ja mä muistelen jo kaiholla nuoruuttani, nykyään oon vaan NIIN vanha ja väsynyt!)

...toi sun kotona viihtyminen kyllä liittyy ihan selkeästi parisuhteeseen..:)

..Voit kutoa mullekin jotain..:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Eloveenus

1.11.2007 11:18

Heh- mä johdan keinutuolilla :D Samansuuntasii aatoksii pyöri kyl eilen pääs ku menin kirpiltä ostaan mummokassin- eli sen kärryis hinattavan kauppakassin- tyylikkään beigenä tietty :P Mitähän meistä tulee sit vanhana?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

1.11.2007 19:47

Myrttis: EIIII!!! Mä olen pari kertaa käynyt keppijumpassa! Muistin nyt vasta kun mainitsit sen. Olen t o d e l l a mummo!!!

Veenus: Keinutuolista olen kyllä vähän kade. Sellaisessa on niin mukava keinutella. Jos olisi tilaa niin hommaisin sellaisen heti. Ja vastaus kysymykseen: fossiileja... meistä tulee vanhoina fossiileja. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus