Rajatonta musiikkia ja rajallista aikaa

  • -Saphira-

Olin eilen illalla kuuntelemassa Rajattoman konserttia enkä voi muuta kuin ihmetellä. Se, miten joku saa pelkällä äänellä luotua niin mahtavia tunnelmia ja äänimaailmoja, hämmästyttää minua joka kerta yhä uudelleen ja uudelleen. Ei voi muuta sanoa kuin hieno kokemus jälleen kerran. Kun yleisö taputtaa seisaalleen, luulisi kyseessä olleen melko onnistunut esitys.

Konsertin jälkeen kävin ystäväni kanssa syömässä. Meillä oli pöytä varattuna ennen kymmentä mutta konsertti venyi yllättävän pitkäksi ja julkinen liikenne näytti taas parhaat puolensa. Bussi meni nenän edestä ja spora oli tapansa mukaan myöhässä, joten saavuimme syömään tyylikkäästi puoli tuntia myöhässä. Nolotti olla niin paljon myöhässä mutta ravintolassa oltiin onneksi oikeen ystävällisiä ja ymmärtäväisiä.

Ruoka oli ihan loistavaa ja palvelu hyvää. On se kummallista miten aika aina rientää hyvässä seurassa. Pari tuntia meni suorastaan kiitämällä ja ennenkuin huomasikaan ilta oli jo ohi. Oli kyllä mukava vaihtaa taas kuulumisia ja jutella ns. tyttöjen juttuja. Meillä on aina ihan älyttömän hauskaa ystäväni kanssa. Voimme puhua sujuvasti mr. Hankeystä tai keskutella punaviineistä tai syvällisemmin henkilökohtaisista asioista... tai heittää ihan räävittömiä ja ei_hienojen_naisten_suuhun_sopivia juttuja liittyen seksiin ja miehiin. Olen todella onnekas että minulla on hänenlaisensa ystävä. Parempaa ystävää ei voisi olla. Ab fab my darling!

Illan kruunasi kyyti Espooseen. Näin vihdoinkin ystäväni uuden miesystävän (vai pitääkö nyt sanoa aikuisystävän... ;)), jota hän on piilotellut viimeiset 5 kuukautta. Sain siis katsastettua, että mikä hän oikeen on miehiään...ja ihan hyvältähän se näytti. :)

Ai niin, se illan paras kohta... tietenki se, että sain mennä jonkun luokse eikä tarvinnut kömpiä yksin kylmään sänkyyn. Parhautta! <3

Kirjoitettaessa soi Rajaton: Älä mene pois

3 kommenttia

Myrttiyrtti

27.10.2007 23:09

Hyvät ystävät on kyllä ihan elämän suola ja sokeri ja kaikkea..:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

28.10.2007 00:20

Niin on, ne on just sitä "kaikkea"! :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus