Suhteellisuudesta...

  • -Saphira-

Kaksi vuotta sinkkuna on pitkä aika... eron jälkeen kesti hetken löytää taas ns. oma elämä ja itsensä. Ja sitten siihen tottui. Yksinoloo, yksinäisiin aamuihin ja iltoihin, kavereiden kanssa baarissa vietettyihin viikonloppuihin, väsyneisiin lauantai-aamuihin, viikoittaiseen töihin ja jumppaan-rutiiniin... arkeen. Ja kaikki oli periaatteessa ihan hyvin mutta silti tuntui että jotain puuttui.

Kaksi kuukautta on aika lyhyt aika... ja silti nyt kaikki on keikahtanut päälaelleen. Aamulla saan herätä jonkun vierestä ja illalla saan kaivautua jonkun kainaloon. Baariviikonloput ovat vaihtuneet kotiviikonloppuihin, ulkoiluun ja yhdessä oloon, arjen rutiinit ja rytmi on muuttunut ihan toisenlaiseksi. Ja hyvä niin. Tätä minä elämältäni haluan. Olen löytänyt puuttuvan palasen ja nyt haluan rakentaa palapelin valmiiksi.

Tuntuu jollainlailla hassulta olla nyt yksin kotona. Toinen on kaukana ja näemme vasta perjantaina seuraavan kerran. Taitaa olla pisin aika, minkä olemmme olleet toisistamme erossa koko sinä aikana kun olemme tunteneet. Käsittämätöntä. Minä joka aina kaipaan omaa tilaa, aikaa ja rauhaa löydän itseni laskemasta päiviä, milloin näemme taas. Olen ehkä hiukan vinksahtanut.. mutta hyvällä tavalla.

Ja ei, minua ei ahdista tippaakaan. :)

3 kommenttia

Myrttiyrtti

15.10.2007 23:31

Onko kaksi vuotta sinkkuna pitkä aika?
Mä olen ollut kohta vuoden sinkkuna, enkä ole vielä edes ehtinyt erosta toipumaan.. Ehkä olen vain tosi hidas ja säälittävä tapaus..:)
Kuulostaa kyllä ihanalta tuo sinun olotilasi, mahtavaa, että olet löytänyt sen, mitä olet kaivannut!:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

16.10.2007 14:49

Myrttis: Kaikki on niin suhteellista.... riippuu varmaan täysin ihmisestä, elämäntilanteesta ja siitä mitä elämältä haluaa, onko kaksi vuotta loppuen lopuksi paljon vai vähän. Ja kuten sanottua, kaikki oli periaatteessa sinkkuaikana ihan hyvin ja elin ihan mukavaa elämää, mutta pienessä mielessäni tiesin, että jossain on jotain vielä enemmän ja parempaa... :)

Ja sun säälittävyyteen en kyllä usko ollenkaan. ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus