Syysväsy

  • -Saphira-

Vaikka uusi työ on ollut erityisen mukavaa niin alan pikkuhiljaa kaivata lomaa. Viimeisen puolentoista kuukauden aikana on tullut niin paljon uutta asiaa ja uusia ihmisiä elämään, että alan olla jokseenkin väsynyt. Huomaan myöskin että pimenevät illat ovat tehneet osansa ja olen ollut iltaisin aika poikki. Olen saanut muutaman kerran oikeen kunnolliset itku-potku-raivarit toiselle jostain ihan mitättömän pienestä asiasta mutta sillä hetkellä on vaan vit***anut ihan äärimmäisen paljon tai olen tuntenut itseni väärinymmärretyksi. Onneksi toisesta löytyy myös se vahva puoli, joten minun ei ole tarvinut itsekseni kiukutella, vaan olen saanut kunnon vastusta mutta myös ymmärrystä. <3

Onneksi ensi kuussa on mahdollista pitää pari päivää lomaa ja silloin suunnataan kohti Roomaa. Odotan jo innolla Rooman ruoka- ja kenkätarjontaa... Taidan alkaa säästökuurille ennen lomaa, joten voin sitten törsään oikeen kunnolla. ;)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus