Tällaisia viikonloppuja lisää, kiitos!

  • -Saphira-

Viikonloppu meni ihan liian nopeasti. Launtaina näin pitkästa aikaa eräitä ystäviäni ja oli mukava istua iltaa, syödä hyvin ja hörppiä punkkua. Seura oli mitä parhainta ja toivottavasta kaikilla muillakin oli yhtä kivaa kuin minulla. Itse ainakin nautin ihan suunnattomasti leppoisasta ja rennosta tunnelmasta.

On aina vähän jännittävää seurata, miten vieraat ihmiset kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa... mutta hyvinhän kaikki tietysti meni. Muistin taas kerran, kuinka hienoja ystäviä minulla onkaan. Olette kaikki rakkaita mussukat!!!

Eilinen meni (ihme kyllä) ilman darraa, tosin kävin kyllä vähän hitaalla koko päivän mutta eipä onneksi ollut kiire minnekään. Meni koko päivä mussuttaessa edellisen päivän "jätteitä", ja nyt on sitten uuden vuoden lupaus tehty... "Kesäkuntoon"- projekti alkaa (taas kerran) heti vuoden vaihteen jälkeen. :)

Tämän viikon jos vielä jaksaisi sinnitellä töissä niin sitten olisikin piiiitkä loma. Tulee kyllä tarpeeseen. Joulun ja uuden vuoden suunnitelmatkin on tehty, joten nyt voin hyvillä mielin alkaa jo pakkaamaan laukkuja...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus