Unia

  • -Saphira-

Viime yönä näin unta häistä. Omistani siis. Tosin en tiennyt kuka sulhanen oli ennenkuin löysin hänet pelaamasta twisteriä. Katselin häntä hetken ja tajusin etten tunne koko tyyppiä. Huokasin ja mietin miksi olin juuri valinnut tämän miehen sulhokseni. Soitin ystävälleni ja hänkin hiukan ihmetteli, miksi oikeen olen menossa naimisiin ihmisen kanssa jonka olen tuntenut pari viikkoa.

Seuraavaksi tajusin ettei minulla ollut hääpukua. Soitin äidilleni, joka vain totesi iloisena että kaikki on kunnossa. Sanoin, että jos olet ottanut jotkut mitat mun viime vuotisesta synttäripuvusta ja sen perusteella teettänyt jonkun puvun niin ihan turha toivo että mahtuisin enää siihen. Äidin ääni muuttui ja hän totesi napakasti että se on nyt vaan mahduttava ja löi luurin korvaani.

Menin hääpaikalle ja totesin että onpa tulossa ankeat häät. Ovessa oli lappu jossa luki "pääsymaksu 50€". Menin takaisin suhaseni luokse ja kysyin miksi hänen vanhempansa ovat laittaneet häihin pääsymaksun. Hän vain selitti jotain kalliista ruokailusta ja paikkamaksuista. Minä pyörittelin silmiäni ja sanoin että minun häissäni kukaan ei maksa mitään ja revin lapun pois ovesta. Sanoin etten taidakaan mennä naimisiin ja että häät pitää perua. Jotenkin kuitenkin sulho sai mieleni muuttumaan ja päätin että mennään sitten, ainahan voi erota.

Lopulta sovitin ihan kauheaa myrkynvihreää hääpukua joka oli niin avonainen takaa että koko selkä näkyi ja alushousut kurkistelivat takaa. Olin jonkun kuuluisan muotisuunnittelijan luona ja hän kantoi minulle uusia mekkoja sovitettavaksi. Sanoin ettei se muistuttanut yhtään synttäriasuani ja etten ikinä voisi pitää sellaista kaapua päälläni. Seuraavaksi sain violetin kotelomekon joka oli koristelut isoilla paljeteilla. Helma oli aivan liian pitkä ja koko asu toi meileen merenneidon. Sopivaa mekkoa ei löytynyt ja päätin että ehdin vielä vuokraamaan tavallisen valkoisen hääpuvun. Heräsin.

Huh... jollain sattaisi olla ehkä jotain sanottavaa mun unista, sillä toissayönä metsästin vaarallisia käärmeitä ja lahtasin niitä lapiolla. Varsin mielnkiintoisin öitä takana. Mitähän ensi yönä on tiedossa...? :/

3 kommenttia

Mika

12.9.2007 10:03

Sun elämässä tapahtuu liikaa *tulkitsee* Äkkiä naimisiin siitä! :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

12.9.2007 19:52

Kääks! En mene. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus