Ikävä

  • -Saphira-

En oikeastaan koskaan ole ikävöinyt ketään enkä mitään. Lapsena saatoin jäädä yökylään minne tahansa enkä koskaan ikävöinyt kotiin. Samoin on ollut ihmissuhteissani. Olen asunut eri paikkakunnalla kuin toinen enkä silti ikävöinyt häntä vaikka näimme vain viikonloppuisin. Eikä kyse suinkaan ole siitä ettenkö välittäsi toisista ihmisistä tai ettenkä rakastaisi heitä. Minulla ei vaan ole ollut ikävä, ei ainakaan sellaisena tunteena mitä "ikävä" monille muille merkitsee.

Iän myötä olen kuitenkin joutunut taipumaan ja muutaman kerran myöntämään että minulla ehkä saattaakin olla vähän ikävä. En tiedä miksi sen myöntäminen on ollut niin vaikeaa. Ehkä omaa ylpeyttä on ollut vaikea niellä ja tunnustaa että minäkin voin olla riippuvainen jostain. Tai että minäkin tarvitsen ihmisen elämääni.

Ensimmäisen kerran muistan kuinka ikävöin exääni hänen ollessaan toisella puolella maailmaa. Suhde oli aika tuore mutta kaipasin ja ikävöin häntä paljon. Muistan kuinka onnellinen olin hänen palattuaan kotiin. Tänään ajatukseni ovat pyörineet eräässä ihmisessä. Hän ei edes ole kaukana mutta silti tällä hetkellä en voi olla hänen luonaan. En ole nähnyt häntä muutamaan päivään. Minulla on ikävä. Onneksi huominen on jo ihan nurkan takana. :)

3 kommenttia

Mika

12.9.2007 22:43

Mulla on ikävä jotakuta erityistä ihmistä, jota en oo tietääkseni tavannu. ;) Enkä tiedä, milloin hänet tapaan...

Onhan tuo ikävä ihan mukava tunne, kun sen tunteen tietää loppuvan joskus. Älä raiskaa sitä heppua huomenna vaikka se tykkäiskin sellasesta ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

12.9.2007 22:47

Höpöhöpö, mää mitään raiskaan... ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus