Varattu vs. sinkku

  • -Saphira-

Olin pitkästa aikaa eilen baarissa ja illan aikana sain erinäisen määrän iskuyritystä ja niiden lisäksi vielä yhden kutsun jatkoille. Yksi lupasi muuttaa elämäni pysyvästi, toinen harrasti silmäpeliä koko illan, kolmas halusi tarjota juotavaa ja neljäs halusi tanssittaa. Viides kyseli elämästäni, ja kuudes halusin keskustelle muuten vaan mukavia. Ja kyse oli suurimmaksi osaksi ihan mukavista ja hyvännäköisistä hepuista. Iskuyrityksiä, silmäpeliä jne. tuli baarissa silloinkin kun olin sinkkuna mutta ei samassa mittakaavassa kuin eilen.

Mutta mistä tämä kaikki kiinnostuksen tulva nyt oikeen johtuu? En ole koskaan lähtenyt baariin sillä ajatuksella, että iskisin sieltä itselleni miehen mutta toki olen sinkkuillessani pitänyt silmät ja korvat avoimena. Onko niin, että nyt kun en enää ole ns. vapaana niin yhtäkkiä olenkin jotenkin paljon kiinnostavampi kuin sinkkuna? Mutta mistä sen näkee ulospäin? Loistaako minusta jollain tavoin ulos sellaista energiaa, joka kertoo miehille että olen varattu ja se tekee minusta haluttavan koska en ole helposti saavutettavissa vai mistä on kyse? Onko sinkkuaikoina otsassani loistanut jättikokoisin kirjaimin neonvalot vilkkuen "sinkku ja epätoivoinen, älä koske" ja olen jotenkin välittänyt ympärilleni pelkkää epätoivoa ja nyt tilanne on kääntynytkin päälaelleen. Koska en enää ole ns. vapaata riistaa olenkin erityisen haluttava pakkaus…?

Eipä siinä mitään, mukavahan se on huomata että herättää kiinnostusta ja kohteliaisuuksia on kiva kuulla, olkoon sitten niiden tarkoitus mikä hyvänsä. Mutta tällä hetkellä olen kiinnostunut vain yhden ihmisen sanoista ja vain niillä on minulle jotain merkitystä.

Tänään sain kuulla että minua kaivattiin erääseen paikkaan, koska kuulemma "tuntuu siltä, että kuulun joka paikkaa nykyään". En tiedä miten päin olisin ollut kuultuani nuo sanat. Tuntui vaan niin käsittämättömän hyvältä että joku oikeasti kaipaa minua rinnalleen ja välittää minusta. Että joku haluaa viettää aikaa kanssani ja tehdä asioita yhdessä. Olen onnesta ihan soikeana. Tällä hetkellä elämäni ei voisi olla parempaa.

Kirjoitettaessa soi Jenni Vartiainen: Ihmisten edessä

4 kommenttia

_TS_

30.9.2007 00:32

Juu se on kumma että joitakin ihmisiä varatut kiinnostavat enemmän kuin vapaana olevat...
Joko haluavat tuhota toisten onnen tai sitten haluavat selvittää riittääkö viehätysvoima edelleen?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

30.9.2007 11:00

Luulen, että yksinkertaisesti joku elämään tyytyväisyys näkyy muille, kun elämä hymyilee. *pohtii*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

30.9.2007 14:12

_TS_ : Niinpä niin, en vaan silti pysty käsittämään...

monksu: Tuo on taatusti totta. Mutta voihan se olla niinkin että kaikki johtuukin vaan mun uudesta hiuslookista. :) Miehet ei vaan yksinkertaisesti pysty vastustamaan mun punaista pörröpäätä. *tyrsk*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus