V***tuksen multihuipentuma

  • -Saphira-

Hiphei, ensimmäinen päivä tällä viikolla ettei ole kuumetta. Ainakaan vielä. Maanantaista keskiviikkoon makasin lähes tajuttomana yli 39 asteen kuumeessa. Torstaina pääsin enää "vain" 38,7 asteeseen ja eilen vajaaseen 38. Olo on sen mukainen. Joka paikkaan koskee ja pää tuntuu oudon raskaalta. Nenä vuotaa ja yskä ei anna yhtään periksi. Ruoka ei maistu. Viimeisen viiden päivän aikana olen syönyt muutaman leivän, pari lautasellista puuroa, noin desin spagettia ja vähän hedelmiä.

Lääkärin määräämä antibioottikuuri saa minut voimaan pahoin. Koko ajan öllöttää. Ja todennäköisesti syön niitä ihan turhaan. Jos minun pitäisi arvata mikä tauti minuun on iskenyt, voisin vahvasti veikata influenssaa enkä mitään hemmetin "määrittämätöntä akuuttia nielutulehdusta", mikä oli lääkärin arvaus. Jep, enkä edes käynyt arvauskeskuksessa vaan yksityisellä. Ei voi näköjään enää luottaa siihenkään että rahalle saisi lääketieteellistä vastinetta. Vitutuksen kylläkin.

Pääsiäisen suunnitelmatkin meni ihan vituralleen tämän taudin takia. Piti tehdä vaikka mitä yhdessä, mutta eihän minusta ole mihinkään, joten toinen lähti tänään yksin. Uskalsi kai vihdoin jättää minut yksin kun en enää ole kovassa kuumeessa. Harmittaa, että neljä yhteistä vapaapäivää meni ihan mönkään.

Nyt sitten kökötän vittuuntuneena yksin kotona. Ei ole voimia tehdä mitään. En taida ihan heti muistaa yhtä surkee pääsiäistä. Ei ole mämmiä eikä munia, eikä kyllä mitään muutakaan. Tosin eipä mulle mikään maistukaan. On varsin mahtava fiilis just nyt. :/

Ainiin, paino on tippunut maanantai aamusta kaksi kiloa. Just nyt tuntuu aika pieneltä ja surkealta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus