Epävarma mallityttö

  • Scythian

Olimme sunnuntaina kaupungilla. Hengailimme ostarilla kavereidemme kanssa. Minulla oli hyvä päivä ja olin tuttujeni ympäröimä.

Tapasin vanhan tuttumme. Erään mallikundin. Siis tämä kundi tekee työkseen ihan muuta kuin on malli, mutta hän on myös miesmalli. Hänen kainalossaan oli kuin ollakaan naismalli.

Nauroimme ja juttelimme. Imimme jäätelöä ja jauhoimme paskaa. Meni varmaan pari tuntia. Tarkkailin tuota pariskuntaa koska en pystynyt olemaan äänessä läheskään niin paljon kuin olisin normaalisti ollut. Toisaalta minun ei tarvinnutkaan kun mukana oli Gendal, Levitator ja Pupunde tämä pahamaineinen mootoriturpatrio.

Kuitenkin rennosta tunnelmasta huolimatta tämä malligimma tunsi olonsa varmaan vaivautuneeksi, koska hän kaivautui kundin kainaloon kuin kesäinen punkki. Huomasin hänen mulkoilevan Pupundea murhaavan omistavin elkein. Ensin ajattelin näkeväni omiani. Sitten ajattelin tarvitsevani optikkoa, mutta jälkeenpäin muutkin läsnä olleet huomauttivat asiasta.

Sitten kun ohitse käveli eräs pieni söpö intialaisen näköinen tyttö jolla oli kuppikoko toiselta planeetalta, huomasin kundin silmien vaeltavan. Niin muuten huomasi malligimmakin ja minun ilokseni läimäytti tätä kundia suoraan takaraivoon! Oi Miten herkullista sosiaalipornoa keskellä ostaria. Siis tämä (175cm 60kg alusvaatekatalogeista kaikille teille runkkareille tuttu) mallinaaras on niin epävarma itsestään ettei kestä, että sen kundikaveri kiikaroi jonkun toisen böönan tötteröitä!

Voiko olla ettei maailmassa ole tasapainoa parisuhteessa ellei sitä erityisesti tee siihen? Onko naisen epävarmuus itsestään myötäsyntyistä? Miten toi voi olla mahdollista, toi jäi mun mieleen ja on mietityttänyt mua sen jälkeen… päivin öin… tulen blogaamaan tästä paljon.

P.S. Jos olet tämän tarinan kundi ja luet tämän ja haluat jostain syystä pelastaa liittosi tuon gimman kanssa niin ÄLÄ KERRO TÄSTÄ BLOGISTA SILLE GIMMALLE! se on AIVAN liian epävarma lukeakseen itsestään jonkun hurupellen blogista.

6 kommenttia

Scythian

15.7.2008 22:35

P.S.P.S. Pupunde sanoi et se gimma varmaan tappaa itsensä kun se kuulee et mä arvioin sen 60kg painavaksi =D=D=D=D *repeilee*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hippi-Ronda

15.7.2008 22:55

nii vai vaikuttasko myös ikä siihen,että mitä vanhemmaksi tulee(itsevarmuus kasvaa)ni häipyy mustasukkasuuskin?
en tiiä,ite mikää mustasukkai silviisii koskaa ollu,en ainaka muitten muijien ulkonäköö kohtaa.luonne ny vois hitusen tehä tiukkaa jos ukkoni rupeis vertailee tai kehumaa vaik naapurin maijaa,kuinka ihana on tms.sekavaa tekstii,mut koitahan saada selkoo..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Scythian

16.7.2008 08:29

Nii en tiedä. Tuo oli jotain ehkä 25-28v. ja kaverini joka seukkailee sitä on 32v. eli se malligimma voi olla oikeasti vanhempikin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Scythian

16.7.2008 12:55

Suurin osa meistä on runkkaillut katsellen Stockan/Anttilan alusvaatekuvia... ainakin kerran nuoruudessamme, edes intissä jos ei muuten.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Laihapoika

16.7.2008 18:31

Taitaa muuten olla katoavaa kansanperinnettä tuo mainoksille runkkailu. Tuskinpa ainakaan alle parikymppinen internet-sukupolvi moista on koittanut.

Aika huvittavia muuten Sokoksen mainosten alusalushousut. Onneksi sentään Stokkan mainokset vielä antavat viitteitä mallien (karva)mallista.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus