iPhone

  • Scythian

Hain tänään iPhonen. Puhelin olisi ollut haettavissa jo julkaisu aamuna mutta kuten kaikki tietävät olin kipeänä joten siirsin sen hakemista kunnes voin paremmin.

Tämän sen vuoksi, että puhelin oli Lahdessa. Siis oikeasti kaikki mustat 16G iPhonet pääkaupunkiseudulta myytiin alle tunnissa ja olin mattimyöhäinen tässä tapauksessa vaikka olinkin varauslistan kärkisijoilla. En vain ehtinyt ihan ekaan aaltoon. Joten minulle myytiin lähin puhelin joka oli siis Lahdessa. Tämä oli siis kauan ennen sairastumistani.

Kun varsinainen haku sitten tuli eteen eli tänään niin lähdin Malorumin kanssa matkaan. Malorum ajoi minun Super Minillä minut Lahteen. Malorumin ehto kuskina olemiselle nähdä Pupunden uudet tissit!!?? Jotka se olisi nähnyt muutenkin mutta sen piti tehdä taas asiasta suurempi kumpi se onkaan.

Malorum on minulle kuin pikkuveli. Ei siis fyysisesti pienempi missään suhteessa (ehkä sillä on pienempi kieli) mutta koska se on nuorempi ja kokemattomampi ja koska koen aina pitäväni sen puolta, sekä opettavani sitä mun "opettavaisilla eläintarinoillani".

Matkatessamme Lahteen juttelimme niitä näitä kuten ennen muinoin. Ihan kuten vanhoina hyvinä aikoina kun yhdessä ajelimme ristiin rastiin pitkin Suomen maanteitä. Kaksi kaverusta "karkumatkalla", turbo lauloi ja moottoritie valui alta. Haimme ipöllön puhelimen ja suuntasimme takaisin kohti kotia. Näimme poliiseja matkalla mutta meitä ei pysäytetty.

Kun pääsin kotiin iPhonea oli kokeiltava. Prkl vittu stna! 15 minuuttia ennen kuin tajusin miten siihen saa SIM kortin sisään! Sitten hakemaan netistä käyttöohjetta ja jotain rekisteröimisohjelmaa!!

Vasta tämän jälkeen alkoi todellinen käyttö- josta blogaan sitten vasta toisten. Nyt väsyttää huh!!

Ohessa iPhonella otettu kuva meistä

iPhone
iPhone

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus