kestobouneri

  • Scythian

Kiihottuminen ja masturbaatio ovat nykyään minulle eri asioita, kuin mitä ne olivat nuorena.

Kiihottuminen on jotain mitä kerään. Se on tärkeämpää kuin laukeaminen. Orgasmi on aivastusta surkeampaa jos en ole kunnolla kiihottunut. Eli jos aika ei riitä niin valitsen kiihottumisen laukeamisen sijaan.

Masturbaatio on taas minulle nykyään ”omaa aikaani” eli meditaatio tyyppinen juttu. Aiemmin se oli pakonomaista ja korvasi seksiä, vaikken siten ole koskaan seksin puutteesta kärsinyt. Minulla sattoi olla seksiaddiktio nuorempana tai sitten olin vain hyvin hyvin hyvin viriili.

Kaiken ajan käytin seksiin jos minulle ajankäytön valinta sallittiin.
Tästä syystä erään suuryrityksen kehityskeskustelussa vertasinkin työntekoani huoraamiseen. Sain rahaa siitä etten ollut kotona harrastamassa seksiä. Vaihdoin siis rahaa seksiin, joka voisi olla määritelmä prostituutiolle eli huoraamiselle. Aivoni taitavat olla solmussa. Piuhat ristissä.

Nykyäänkin valitsen seuraani mieluummin henkilöitä joista saan seksuaalista virikettä kuin henkilöitä joista en saa. Onneksi en esimies joka rekrytoi, olisin varmaan oikeudessa.

Ajattelen seksiä edelleenkin useita kertoja minuutissa. En kuitenkaan ole enää sen seksuaalisen himoni orja siinä mielessä kuin olin nuorempana. Nyt se on minulla resurssi, voima jota ammentaa tarvittaessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus