okei tän kerran

  • Scythian

En jaksa kirjaa tätä hienosti blogityökalulla (jonka yleensä teen oman mielenterveyteni takia) vaan kirjoitan suoraan City-ikkunaan.

Syksy on ihan mielettömän kaunis. Mun mielestä on ihan vitun outoa, et musta tuntuu lähes euforiselta vaikka osa mun elämästä hajoo pirstaleiksi.

Mulla on duunissa ihan tautisen tyhmää vääntöä koska mun etiikka sotii sitä toimintaa vastaan (mullakin on sitä ja mä käytän sitä muuhunkin kuin kurkkujen säilömiseen). Esim multa vaaditaan sopimukseen allekirjoitusta joka on sellainen "sidomme sinut sadaksivuodeksi jäseneksi tähän yhteisöömme". Mulla nousee niin karvat pystyyn tuollaisesta.

Ensinnäkin se on laitonta (on tarkistin). Toiseksi se on oikein sellainen "kutsu raastupaan setviin asioita". Vaikka mun nykyiset esimiehiksi luettavat ei sitä niin käyttäisi niin kuka sanoo ettei sinne palkata heti ylihuomenna jotain sääliötä joka väärinkäyttää heti tilaisuutta hyväkseen.

No ihme ja kumma olen ihan rauhallinen. Vaikka tämä vaikeuttaa mun työntekoa huomattavasti niin en enää ota siitä stressiä. Laitoin vain hakemuksen sisään seuraavaan puljuun. Jotenkin tasapainoinen olo "tänään tätä ja huomenna jotain muuta".

Rakkausrintamalla on outoa heilumista. Pupunde pisti käsijarrua kaikille petäntässäpuolisoani- tyypeille. Sitten mä en taas jaksa niitä tyyppejä jotka ovat jotenkin kovasti meidän elämäntyylin vastaisia ja tulevat oma elämäntyyli edellä meidän elämään. Joten hupsista heikkaa ja tuli ympärille vähän tilaa hengittää.

Olen käynyt ahkeraan luennoilla ja tehnyt etätehtäviä. Sain jopa kiitettäviä arvosteluita. Eli opinnot sujuu.

Tähän väliin soittivat sieltä uudesta puljusta (johon laitoin hakemuksen) ja pyysivät haastatteluun...

Elämällä on tapana käydä hyvin.

3 kommenttia

CatchMe

10.10.2008 17:26

Elämällä on tapana käydä hyvin.

Mun versio on "asioilla on tapana järjestyä". Ja niin se vaan menee. Toki työ on tehtävä ja asiat hoidettava, mutta samalla on hyvä muistaa, että kaikkeen on ratkaisu. Sitä ei välttämättä tarvitse löytää itse - tai juuri nyt. Ajallaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Scythian

12.10.2008 13:59

kun olin pikkutyttö niin hukkasin järkeni pienestä saparopäästäni, etsin sitä pitkään tuloksetta... Joten kysymykseen koska tulen järkiini... Hahaa tulen jengin anaaliin, mutten koskaan järkiini.

Sitten tuo bon voyage, jos siis puhutaan tuota outoa frankkien kieltä niin kutsutaan tätä oikealla sanonnalla joka on jatkuva deja vu. Mutta totisesti oikeasti kaikki tämä on vain plääh!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus