Pelottava elämä

  • Scythian

Taas tulee mielen oksennusta. Käytiin Gendalin luona torstaina grillaamassa syksyn vikaa kertaa. Gendalhan pariutui (kts. ketju "YH-isälle morsian") joten nyt tutustutaan uuteen naiseen kuvioissa. Tämä on oikeasti ihan yllätys kiva tyyppi. Mutta jostain syystä joko Gendal käyttäytyy oudosti tai sitten todellinen Gendal paljastuu pinnan alta.

En tiedä ovatko muut huomanneet, mutta kun ystävä pariutuu niin siinä on hyvät saumat menettää ystävä parisuhteen alttarille vuosiksi. Varauduimme tähän joten olimme Pupunden kanssa hieman yllättyneitä kun saimme kutsun kyläilemään. Mutta faktinen tosiasia on se ettei Gendal ollut enää sama mies.

Ilta meni hyvin ja naurua riitti. Ikimuistettavimpia kohtauksia oli "Jellybelly cocktailkutsut" keittiön lattialla. Eli Gendalillahan on jenkkipassi toinen jalka meren tuolla puolen. Joten Gendal oli tuonut Jellybelly laatikon (ISON kymmeniä makuja) jenkeistä. Nämä muistuttavat HYVIN paljon Harry Potterin "kaikenmaun rakeita". Niitä yhdistelemällä suussa saa kokonaisia makumaailmoita esim. omena + kaneli = omenapiirakka ja vaahtokarkki+kerma+mansikka = strawberry shake jne. Kamalin maku oli sipuli, sille emme keksineet mitään käyttöä.

Kuitenkin jossain kohtaa tuli puheeksi auto. Gendalin uusi puolisko tarvitsee auton kuljettaakseen lapsia. Tässä kohtaa jotenkin puhe kääntyi minun autoon ja kertomukseen siitä kuinka olin kerran tarjonnut Gendalille autoani lainaksi. Gendal oli silloin vastannut ettei lainaa autoani koska se on aivan liian pelottava (tällöin ymmärsin sen johtuvan virityssarjani mahdollisesta lainvastaisuudesta). Nyt kuitenkin kävi ilmi kun Gendal jatkoi juttua, että hän kokee koko autoni ja tapani jolla ajan sitä pelottavana. Itseasiassa hän lisäsi kokevansa elämäni ja kaiken sen piirissä pelottavana. Näin huumorin hänen silmissään mutta kuulin totuuden hänen äänessään. Muistin hänen rakastavan todella kamalia vuoristoratoja... ehkä elämäni on hänelle mukavan pelottava kuten vuoristorata?

Pelottava vaimoni (oikea vaimoni)

Meidän blondi parhaimmillaan
Meidän blondi parhaimmillaan

Pelottava autoni (mallikuva netistä oma autoni on samanlainen ja saman värinenkin).

Mini Clubman 3
Mini Clubman 3

2 kommenttia

Scythian

20.10.2008 23:55

HöpöHöpö se on Pupunde! En minä... kaikki pelkää oikeasti Pupua ei mua...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus