Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2009.

Ei sillai mee kovin lujaa  3

Mä kävin tänään lääkärissä. Mulla on koko viikon ollut kädet kohtuulliset kipeät. Eilen mentiin jo niin pitkälle, ettei kärsiny enää pitää haarukkaa kädessä. Mä soitin omalle lääkärille ajan perjantaiksi ja kävin hakemassa päivystyksestä lääkkeitä pahimpaan tuskaan.

Mulla kun on toi nivelrappeuma ja fibromyalgia, ni ne aiheuttaa omat tuskansa. Nyt on kuitenki käyny niin, että mul on molemmat ranteet ja siitä sormien kärkiin kaikki nivelet tulehtuneet. :S Mitään ei saa pitää käsissään, kantaa, nostaa tai kääntää. Ei sais ees kirjoittaa, mut mä nyt vähän kirjoitan enneku lopetan.

Se lääkäri määräs mulle ensiavuks grammasia Para-Tabseja ku oon allerginen melkein kaikille muille. Niitä 3-4 päivässä ja sit päälle pari Tramalia jos noi ei auta. No arvatkaapas onko pää koko ajan vähän sekasi noista Tramaleista ja toi parasetamoli nukuttaa ihan vitusti. Eikä ne ees poista tätä kipua.. Saa nähdä mitä mun oma lääkäri sanoo sit perjantaina.

Enkä mä pääse tekemään mun vapaa tai mikä pahinta. MÄ EN VOI NEULOA!!! Mistä mun lapset nyt ne villasukat saa? Ja lapaset ja pipot ja kaulahuivit ja kaikki.. :(

Onneks toi muru on himassa hoitamassa lapset ja kotityöt ku mä oon ihan kappaleina. Sunnuntaina olis nuorimman muksun 4-v. synttärit. Lupasin sille autokakun, mut voi olla että joudun ostamaan kaupasta valmiin 3-kerrospohjan, täyttämään sen jollain muulla ku sillä hiton valkosuklaamoussella mitä mä alunperin ajattelin, ja laittamaan päälle autokarkkeja. Alkuperänen ajatus oli tehdä sille Salama McQueen -kakku.

Tai sit mä duunaan jonkun autoradan lakumatosta siihen kakun päälle. Saa nähdä. Mun nuorimmasta tulee siis virallisesti ISO POIKA. Tavallaan kamalan surullista ja toisaalta taas ihan mielettömän hienoa. Mä olen tähän saakka onnistunu kasvattamaan lapsistani tasapainoisia ja kohteliaita, omilla aivoillaan ajattelevia ihmisen alkuja, jotka osaavat ja uskaltavat kertoa omat mielipiteensä ja jopa perustella niitä.

Tippaakaan ei nyt nukuta. Parasetamoli saa mut torkahtelemaan mut Tramal vie varsinaisen unentarpeen pois. Hienoa. Ja huomisaamuna on taas auton ikkunat jäässä kun pitää lähteä viemään lapsia päiväkotiin. Missäköhän ne toppapuvut oli? Tai fleecekerrastot? Tää on hankala aika ku ei tiedä miten paljon niille pitäis laittaa päälle että pärjäävät. :S