Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.

Joulu  9

Mä en ole hankkinut vieläkään ensimmäistäkään joululahjaa. Enkä tehnyt niitä. Pitäis neuloa vielä neljät villasukat ennen aattoa. En oo ees aloittanut. Sit pitäis ostaa yks kitara, 2 jotain prinsessabarbia tai ponia, yks puhelin tai sellanen joku muu, ehkä läppäri tai jotain. En tiedä. En oo jaksanu miettiä..

Ja sit ei muuta. Ehtiihän noi. Jossain vaiheessa.


Vinkkejä tupakanpolton lopettamiseen??????  2

Mua oikeesti nyt ahdistaa vähän liikaa. Laskettiin tossa murun kans, että onkin jo päivä 4. mun röökilakkoa, mut kauhee tuska. Ei niinkään nikotiininpuutetta, mut tää psyykkinen riippuvuus on jotain ihan hirveetä.. :(

Mitä mä teen?????? En mä voi alkaa porkkanoitakaan popsimaan röökin korvikkeena ku oon niille allerginen. :(

Nyt kaikki hyvät vinkit kehiin, ja jätetään niistä pois korvausvalmisteet jo heti kättelyssä. Siis helpotusvinkkejä tavan pois jättämiseen?

Mä lihon satamiljoonaakiloiseksi jos syön aina ku tekee mieli mennä röökille.


röökilakko  1

En tiedä tuleeko tästä mitään, mutta kun eilen alkoi tuntumaan siltä ettei tee mieli polttaa, ni en oo sit polttanut. Tai no, eilen illalla yhden, mut se ei ollu hyvä juttu, joten en oo sit polttanu. Musta tuntuu että mulla on ihan liikaa energiaa, mut kai se tästä tasaantuu. Unirytmi on sekasin.

Mä kyl veikkaan, että polttamatta oleminen on vaikeeta töissä ku siellä kaikki polttaa koko ajan ympärillä, oltiin sit sisällä tai ulkona. Mut onneks nyt ei pitäis ennen jouluu ihan hirveesti olla töitä. Sellasta.

Saa tukea tossa lakossa, jos siltä tuntuu. Ei se haitaksi ole.


Pitäisköhän opetella uusia harrastuksia  3

"Lentämisen taidon tai oikeastaan niksin voi oppia.

Kikka on siinä, että oppii paiskautumaan maata kohti osumatta siihen.

Yritystä varten pitää valita kaunis päivä.

Alku ei ole hankalaa.

Tarvitsee vain heittäytyä maata kohti koko painollaan välittämättä siitä, että se sattuu.
Se nimittäin sattuu jos osumatta jääminen epäonnistuu.

Useimmiten osumatta jääminen epäonnistuu, ja jos yrittää oikein kunnolla on varsin todennäköistä että se epäonnistuu aika kovaa.

Selvästikin juuri tämä jatko, eli osumatta jääminen, aiheuttaa vaikeuksia.

Yksi ongelmista on se, että osumatta jäämisen on tapahduttava vahingossa. Ei kannata yrittää tahallaan jättää osumatta maahan, koska se ei onnistu. Kesken putoamisen on huomion äkkiä kiinnityttävä johonkin muuhun, niin ettei enää ajattele putoamista tai maata tai kuinka paljon epäonnistuminen sattuu.
On tunnetusti erittäin vaikeaa irrottaa huomionsa näistä kolmesta seikasta sen sekunnin murto-osan ajaksi, joka käytettävissä on. Siksi useimmat epäonnistuvat ja menettävät lopulta kiinnostuksensa tähän piristävään ja huomattavaan urheilulajiin.

Jos kuitenkin käy niin hyvin, että onnistuu harhauttamaan huomionsa ratkaisevalla hetkellä, sanotaan nyt vaikka suurenmoisen sääriparin takia (tai lonkeroiden tai valejalkojen, pääjaksosta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen), tai siksi että lähistöllä räjähtää juuri sillä hetkellä pommi, tai siksi että sattuu juuri silloin näkemään erittäin harvinaisen kuoriaislajin läheisellä oksalla, silloin saattaa olla kokonaan osumatta maahan ja jäädä poukkoilemaan kymmenen sentin korkeuteen, mikä saattaa tosin näyttää hieman hassulta.

Silloin pitää keskittyä suurenmoisen herkistyneesti.
Poukahdus ja leijunta, leijunta ja poukahdus.

Pitää unohtaa kaikki ajatukset omasta painosta ja antaa itsensä leijailla ylöspäin.

EI kannata kuunnella mitä mut silloin sanovat, sillä tuskin he sanovat mitään sellaista mistä olisi apua. Todennäköisimmin he sanovat kuitenkin jotain sellaista kuin: 'Hyvä luoja, et kai sinä mitenkään voi lentää!'

On ehdottoman tärkeää olla uskomatta heitä tai muutoin he äkkiä ovat oikeassa.

On leijuttava yhä ylemmäs.
Voi yrittää syöksyjä, ei liian hurjia aluksi, ja sitten voi liihotella puiden latvojen tasalla tasaisesti hengittäen.

EI SAA VILKUTELLA KENELLEKÄÄN.

Kun tämän on tehnyt muutaman kerran muuttuu huomion harhauttaminen nopeasti yhä helpommaksi.

Seuraavaksi oppii kaikenlaista siitä kuinka voi kontrolloida lentämistään, sen nopeutta ja ohjattavuutta.

Kikka piilee tavallisesti siinä, ettei ajattele liian tiukasti sitä, mitä haluaa tehdä, vaan antaa sen tapahtuaikään kuin se tapahtuisi joka tapauksessa.

On myös opittava laskeutumaan asianmukaisesti. Ensi yritys menee taatusti reippaasti poskelleen."

Kuka tahtoo kokeilla ensin? Mulla on vähän korkeanpaikan kammoa, joten jos joku testaa ja kertoo sit alkaako helposti huimaamaan?

Lainaus: Douglas Adams; Elämä, Maailmankaikkeus - ja kaikki.