Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2010.

Pipitin jäähyväiset  5

Koska Pipit ei pysty lisäämään enää merkintöjä blogiinsakaan, tehdään se sitten tätä kautta:

Tällä palstalla oli hauskaa olla, vaikka välillä muutama tyyppi ärsyttikin. En enää edes muista koska olen nikkini tänne rekisteröinyt, enkä jaksa sitä etsiä, vaikka saattaisikin olla helposti löydettävissä.

Kokonaisuutena ihan hauska palsta ja sain monia hyviä tyyppejä kavereikseni vuosien varrella. Sinkkuiluvaiheessani löysin hyviä naisia ja muutaman kanssa yritinkin suhdetta rakentaa. Ne eivät vain sitten syystä tai toisesta onnistuneet. Kenestäkään heistä minulla ei ole pahaa sanottavaa. Citysonni -statukseni oli ihan hauska vitsi ja legenda taisi alkaa elämään ihan omaa elämäänsä todellisuudesta poiketen voimakkaastikin.

Monenlaista hiihtäjää tännekin mahtuu ja nykyinen moderointi tulee olemaan täystyöllistetty. Kuten jo jossain mainitsin, niin en kadehdi sitä paikkaa.

Tällä hetkellä mietin vain, mitä tänne tuottamaani sisältöä haluan säilyttää itselläni ja sen tehtyäni poistan tunnukseni. Uusi palsta on jo kuulemma nousemassa pystyyn, joten liityn siihen. Taitaa syntyä samantyylinen joukkopako, kuin muutamia vuosia sitten. Ilmeisesti samasta syystäkin.

Tälle palstalle toivotan vilpittömästi kaikkea hyvää. Myöskin jäljellejäävät keskustelijat saavat onnentoivotukseni.

Tästä on hyvä jatkaa, kiitokset ja halit kaikille, jonka ne ansaitsevat (lista on loputtoman pitkä, joten jätän nimeämättä tän tarkemmin). Kaverilistani lisäksi tähän porukkaan kuuluu monia muitakin.

Heippa ja hyvät kesät kaikille.

P.S. Snoukka: Kippis


Oli kiva tavata tai jotain  6

Tämä lienee vihonviimeinen kirjoitukseni tälle sivustolle.

Periaatteessa lopetin cityilyn jo puoli vuotta sitten, mutta tulin vielä käymään kun kuulin suurta kohinaa. En pidä uudistuksista joita tänne on tehty. En pidä ylläpidon toiminnasta keskustelupalstalla. En pidä enää mistään täällä... paitsi keskustelijoista.

Mut saa kiinni parhaiten Facebookista, jos haluaa pitää yhteyttä. Koska olen kirjoittanut tämän kirjoituksen, aion kuitenkin käydä täällä vielä seuraavana parina päivänä kohteliaisuussyistä, jos joku nyt sattuu kommentoimaan tätä kirjoitustani.

Sen jälkeen... sanon todennäköisesti Hei Hei, jollei täällä muutu moni asia aivan toisenlaiseen suuntaan. Sitä paitsi, koska City ei anna mun vaihtaa puhelinnumeroa, en voi myöskään ostaa itselleni lisää sitä sisäpiiriaikaa... eikä näillä systeemeillä se edes kiinnosta. Ja tunnuksetkin menevät melko pian kiinni aivan itsestään.

Ja juuri kun katsoin, niin huomasin että sisäpiiriaikaa napsahti juuri äsken viikko.. mielenkiintoista. Anyway, tunnukset menevät siis kiinni 7.8.2010 enkä aio tehdä niiden uusimisen eteen yhtään mitään... ja jos ne ei mee vanhoiks ni sit pitää poistaa ne.