Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.
Edellinen

Landella  1

Nuorinkin on nyt vesirokossa.. No, onpahan sairastettu sit, mut kyllä noi lapset näyttää nyt siltä ku ois haulikolla ammuttu.

Läppäri vetää ihan viimeisiään.. :( Hyvä jos kestää enää muutaman päivän. Pakko on uus ostaa, ei voi mitään. Siinä se kesäbudjetti sit meneekin... vituttaa ehkä ihan snadisti.

Mun päätä särkee. Varmaan auringonpistos tai jotain. Oon ottanut pari päivää aurinkoa, ihme on etten oo palanut, mut on toisaalta sellanen fiilis, ettei rusketustakaan oo. No, kunhan tässä koko viikon makaa pihalla kuin lahna, niin eiköhän sitä jotain edistystä tapahdu.

Toisaalta, suunnittelin tyhjentäväni täällä aitasta mun huoneen turhasta tavarasta ja vieväni suurimman osan kaatopaikalle ja kierrätykseen. Sit pitäis vähän rassata tota autoo ja leikata muutaman ihmisen hiukset. Vois käydä kyläilemässä parin vanhan frendin luona, ei olla nähty aikoihin. Viikko menee todennäköisesti hyvin nopeasti.. ja lapset on sopivasti paremmassa kunnossa kun vien ne isänsä luokse sunnuntaina.

Sunnuntaina pitäis tosiaan ajaa täältä pois, 400 km.. ei kannata hankkii samanlaista univelkaa ku eiliseksi. Valvoin koko pe-la -välisen yön, keskimmäinen lapsi heräili noin 20 minuutin välein enkä mä sit saanu unta.. joten eilinen 200 kilometrin ajomatka oli puhdasta helvettiä. Puolessa välissä mun oli pakko pysähtyy nukkumaan 20 minuutiksi, että silmät pysyi auki loppumatkan.. ja vaikeeta se oli silti.

Perille päästyä olin tunnin päiväunet ja sit jaksoin valvoa jopa 10 saakka illalla. Käytiin saunassa, tehtiin kesän ensimmäiset vastat ja uitiin. Vesi oli kohtuullisen kylmää, mut onpahan se talviturkki nyt sit heitetty. Tänään tehtiin rantakalaa muikuista. Oli hyvää. <3

Nyt iltakahvin keittoon, ja sit jos kattois telkkaria. Mun chattaustauko kestää koko loman, vaikka muuten kone onkin auki. Vieroitusta, vieroitusta. Vois vähän fiksaa hiuksiakin.. niska vaatii töitä aika paljon tällä hetkellä..


Väsymystä  5

Joka ikisenä yönä tällä viikolla oon mennyt nukkumaan kolmen-neljän välillä, ei vaan nukuta aikaisemmin. Ja sit kahdeksan-kymmenen välillä ylös. Nyt se jo vaikuttaa.. ja tietysti ex toi lapset jo ennen kymmentä tänä aamuna.

Huomisaamuna lähdetään ajamaan mökille, ollaan siellä pari päivää ja sit mennään mutsin ja faijan luokse viikoksi.

Muuten hyvä suunnitelma, autossakin on ilmastointi ja kaikkee, mutta... keskimmäisellä lapsella on vesirokko. Diabetes ja mikä tahansa tuollainen sairaus eivät ole kovin hyvä yhdistelmä matkustamista ajatellen.

Onneksi on vain 2 tunnin ajomatka edessä. Vielä jos saisi jonkun siivoamaan täällä kunnolla.. Olis varsin loistavaa. Tuntuu siltä etten saa itsestäni irti sen vertaa juuri nyt. Ehkä sit iltapäivällä enemmänkin.



Kesämekkoja  1

Ette muuten usko, miten kiva oli käydä ostelemassa kesämekkoja ja muita vaatteita, kun on 20 kiloa pienempi kuin viime vuonna tähän aikaan!!

Mähän sekosin ihan täysin kun tajusin, että voi valita ihan mitä tahtoo ja kaikki näyttää hyvältä. Eihän siitä sit mitään tullut kun ei osannutkaan sit enää valita. Tai no, kyllä mä himaan raahasin 3 muovikassillista vaatteita.

Muuten kotona on ihanan hiljaista ja rauhallista, paitsi että joku täällä sotkee koko ajan. Ja mun pinna on tiukalla. Aloitin nimittäin toissapäivänä paaston ja sen kyllä huomaa. No, ei tätä pitkään jatku ja sit voi lohduttautua sillä että tulee paljon parempi olo, noin fyysisesti.

Henkisellä puolella ei nyt muutenkaan oo valitettavaa, paitsi että mulla on ikävä yhtä kultamurusta. Se kuitenki tulee takas sieltä kaukaa, toivottavasti, ennenku mä lähden landelle, niin että ehdittäis nähdäkin. :)

Kohta täytyy lähtee taas liikenteeseen. Siinä sitä meneekin taas puol päivää.

Aurinko paistaa ja mulla on hyvä fiilis. Voikohan sitä enempää edes toivoa?


Lauantai  1

Ja mun vitutuskäyrä on jo aamusta niin korkealla ettei oo tosikaan. Mikään ei mee niinku pitäis, lapset kiukuttelee ku ulkona sataa vettä ja se helkkarin dvd-soitin ei vaan toimi.

Muru on jossain helvetin kuusessa ja tulee pois joskus silloin ku mä en oo enää maisemissa. No ehkä me nähdään sit joskus kuukauden päästä kun kummallakaan ei oo enää lomaa.

Ei kenelläkään sattuis olemaan jotain erityistä tietoa jostain, joka vois pilata mun päivän ja fiiliksen vielä paremmin? (Ei tarvi ihan välttämättä kertoo jos on.)


Nobelin Tahranpoistopalkinto  4

Mun pitäis kyllä saada sellanen, jos joku sen kehittelis.

Oon tossa pari kuukautta manannut kohtalaisen uutta kangassohvaa, (jotain mokkajäljitelmäkangasta) jonka vanhin lapsista onnistui sotkemaan pikaliimalla.

Kaikenlaista on kokeiltu sen poistamiseksi, mutta tuloksena on aina ollut se, että ennemmin syntyy reikä kankaaseen kuin liima lähtee.

Äsken mä kuitenkin vittuunnuin koko sohvaan, siinä oli meikkitahrojakin, kiitos vanhimman lapsen, ja tein Mänty Tolusta tosi vahvaa liuosta ja kastelin koko sohvan istuintyynyt sillä. Hankasin karkealla sienellä ja juuriharjalla, ja katsos vaan. Pikaliimatahrat alkoivat lähteä lastuina pois! Eikä reiän reikää sohvassa. Samoin lähti ripsiväri ja pari mustekynän jälkeä samalla.

Vähän mä olen Guru!


Vitutusta  1

Ai että voi ottaa päähän.

- Lapset rikkoivat dvd-soittimen.
- Kissoista tulee kohta rukkaset kun tiputtelevat tavaroita kaapeista alas.
- wc-paperi loppuu eikä kaupat oo auki
- mua oksettaa pelkkä vitutus
- sohva on taas pakko pestä kun vanhin lapsi on meikannut siinä.
- Mun päätä särkee ja on sellanen olo niinku ois krapula, vaikkei olekaan.

EDIT: - puhelinkin näköjään hajoaa..

Mä heitän noi meikit kohta roskikseen, kun ne ei oo koskaan siellä missä niiden pitäis olla. Tekis mieli soittaa pienten faijalle että hakee noi lapset itselleen jo tänään.


Sämpylöitä ja muita kotiaskareita  1

Herättiin tänään lasten kanssa myöhään, siivoiltiin vähän, tiskailtiin vähän enemmän. Sit leivottiin sämpylöitä.

Lapset menivät ulos ja äsken sieltä tultiin sit itkun kans sisälle, polvet auki nuorimmalla. Kesä on vähän sellasta aikaa.

Pitäis viedä roskat ja laittaa pyykit kuivumaan.. ehtiihän sitä vielä.:)

Tänään on ihan hyvä päivä, rauhallinen ja rento.


Lomalla  1

Tää lomailu alkaa jo sujua. Enää ei oo aamuisin sellanen olo, ettei yhtään tietäis mitä päivän aikana tekis. Harmi, että ulkona on kylmää ja sateista. Olisin pessyt tänään pyykkiä hiukan normaalia enemmän.

No, pesen astiat sitten.. voisin jopa käydä hakemassa varastosta maton olohuoneen lattialle.

Kissat ovat olleet poikkeuksellisen hyvällä päällä pari viikkoa.. :) Ovat lopettaneet jopa sohvan raapimisen.

Vähän nyppii taloudellisesti loppuviikko, joka on äärimmäisen tiukka, mutta sellaista se joskus on. Tuleepahan tehtyä enemmän perusruokia alusta saakka itse.

Ajattelin alkaa taas neulomaan. Voisi periaatteessa tehdä nuo keskeneräiset ensin loppuun, mutta toisaalta taas.. tekee mieli aloittaa jotain ihan uutta. Lankaa kyllä on, noin 20 kiloa.

Nyt kuitenkin kuppi kuumaa teetä ja hetki syventymistä päivän uutisiin.


Hih  1

Pienimmät sanoivat tänään, että mun pitäis mennä naimisiin jonkun kivan naisen kanssa. XD

Ja mä kun yritin, että entäs jos jonkun kivan miehen, niin sieltä tuli vaan, että sit Vesku-sedän kans, ku se on sellanen kiva nainen. Aika nirsoja noi mun lapsukaiset :D.

Ja minä kun ajattelin olla kokonaan menemättä naimisiin....

Edellinen