Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2009.

Satunnaista kirjoittelua matkan varrelta  1

Eilen lähdettiin matkaan illalla, kuuden maissa. Ajettiin Kiteeltä Vaalaan saakka, oltiin siellä yötä. Nyt ollaan jo Tornion ja Kilpisjärven puolivälissä menossa edelleen pohjoiseen päin. Huomenna pitäis olla jo Norjan puolella. Keskimmäinen muksu sai jo ison haavan polveensa, kun ei uskonut, että sandaalit jalassa ei saa juosta asfaltilla. Mun polvi on myös jostain syystä han pirun kipeä, ei kärsi paljoa kävellä kerrallaan.

Ei olla vielä päästy aloittamaan kalastusta, mutta kunhan tästä pysähdytään yöpymispaikalle, niin päästään varmaankin heittelemään. Sitä "hiukan" kärsimättöminä tässä odotellaan. Pipit sitoo perhoja tuolla takana pahimpaan tuskaansa. Mun vuoroni on istua nyt pelkääjän paikalla, tietokoneen tukikohta on tässä. Norjan puolelta tuskin päivitetään tilannetta, on se sen verran kallista, mut niin kauan kun Suomen puolella pysytään, niin satunnaisesti kirjoitellaan. Paluupäivä on vielä täysin auki. Se riippuu niin säistä, kuten koko matkasuunnitelma muutenkin. Mennään säiden mukaan. Tämänhetkinen suunnitelma on sellainen, että ajetaankin suoraan Lofooteille.. saa nähdä kuinka monta kertaa sekin suunnitelma vielä muuttuu.. :)



Matkalle  4

Muksut tulee huomenna kotiin, pakkaillaan tavaroita ja ylihuomenna lähdetään reissuun. Parin viikon matka Norjaan, ja sinä aikana ei cityilläkään, ainakaan paljoa. Kalastamista ja vuonomatkailua täyteen ahdatulla asuntovaunulla. <3

Mä tykkään.