Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2009.

Kakkukahvit  1

Meil on illalla synttärikakkukahvit. On Limoncello-kakkua ja kuningatarpiirakkaa <3

Ruoka on kohta valmis ja sit mä pyöräytän sen marjapiirakan uuniin paistumaan.

Nyt on hyvä olo, kiitos ihmisten, jotka osaavat sanoa niitä oikeita sanoja ja saada mut nauramaan!


Itku  7

On tääkin kuulkaa, mulla on syntymäpäivä. Elämän pitäisi hymyillä. Kun mä herään aamulla, sataa vettä kaatamalla, lapset kiukuttelee. Vien lapset hoitoon, kastun takaisintulomatkalla hyvin lahjakkaasti, auton kohdalla huomaan, että takaikkunat on olleet raollaan koko yön.

Pääsen sisälle, keitän kahvia ja poltan siinä kieleni ja sit avaan koneen.

Itku pääsi kun huomasin, kuka mun synttäriketjuni oli avannut. Älkää vitussa kysykö miksi se aiheutti tällaisen reaktion, en mä itsekään tiedä. Sit mä menin lukemaan stackelin blogimerkinnän ja nyt mä itken täällä ku niagaran putous. Jos en tietäis, niin väittäisin, että kyseessä on vaihdevuodet tai jotain.

Anyway, muru nukkuu vielä. Mä valvon ja itken. Eikä sillä oo mitään osuutta tän asian kanssa. Antaa nukkua rauhassa, se valvoi varmaan puoli yötä. :)


Väsymystä  1

Päivitän paremmin kun jaksan. Nyt on kuulkaas rakkaat mussukat sellanen juttu, että tää täti on just valvonu 27 tuntia, joista 14 tää on ollut fyysisissä töissä rakentamassa ja purkamassa rakkaan Lady M:n keikkalavaa ja muita asiaan liittyviä rakennelmia. Puhumattakaan pukuhuoneista. Mut joo, tää juo nyt pari kaljaa ja yrittää nukkua.


Mikä helvetti ihmistä voi riivata  5

Nyt ihan oikeesti. Mikä vittu siinä on, että täytyy käyttäytyä ku pienet vauvat. Joo mä ymmärrän ett äiti on kohdellu kaltoin lapsena tai jotain muuta, mut vois kasvaa aikuiseksi ja miettiä mitä suustaan päästä. Mua alkaa vituttamaan kohta niin paljon, etten takaa sitä, mitä seuraavaksi teen.

Tai no, en ainakaan kännipäissäni lähde vittuilemaan julkisesti. Sen verran mullakin on järkeä päässä, vaikka blondi olenkin.

Lähinnä säälittää toi äärettömän valtava lapsellisuus.. :(