Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.

Mökille  15

Nyt on ihan pakko kirjottaa. Me lähdetäänkin tyttöporukassa mökille. Minä ja Almis ja Nukkis ja Dotte. On hienoo!! En muista millon oon viimeks ollu missään viikonloppua ilman miestä/lapsia. Mennään kyl vasta tammikuussa, mut aika kuluu yllättävän nopeasti.

Mun vanhin lapsi on sikainfluenssan kourissa. Ei kiva. Mut onneks noi lääkkeet puree ja pahin on ehkä jo selätetty. Ainakin mä toivon niin.

Ja sit kivaa on sekin, että mulla on taas inspiraatio tehdä tota mun perhovapaani. Sen mallinimi on Prinsessa ja se on just mulle sopiva. Ja ettei poikettais tyylistä ja tyttömäisyydestä, niin mä laitan siihen pinkit sidokset.

Kurjaa on se, etten mä nää mun pieniä lapsia ennenku 2 viikon päästä, mut parempi niin. Mä en halua että ne sairastuu tohon tautiin kun ovat kuitenkin niin pieniä ja erittäin vaarallisessa riskiryhmässä perussairauksiensa takia. Mä en antais ikinä itselleni anteeksi jos itsekkäästi haluaisin ne vaan kotiin ja sit ne sairastuis. Se on nimittäin teho-osastokeikka molemmille samantien. :( Ei silti, oon mäkin riskiryhmässä. Me ollaan kaikki.

Mut sit taas kivaa on se, että mä oon ihan pirun onnellinen ton miehen kanssa. Mä tykkään siitä ihan järjettömän paljon ja se tietää sen ja se tykkää musta yhtä paljon. <3


jotain mielipiteentapaista  4

Mä olen nyt sitä mieltä että täällä on kaikki ihan yhtä sekasin eikä ketään pitäis bannata muusta ku floodaamisesta korkeintaan.

Mikä ihme siinä on, että kun ihminen sanoo mielipiteensä, ja se ei jotakuta miellytä, niin sit hankitaan sille mielipiteen ilmaisijalle bannit???

Ketä se hyödyttää.. tuleeko siitä hetkeksi hyvä olo ja tuntee olevansa vittu maailman valtias joka pystyy päättämään mitä toiset saavat sanoa ja mitä eivät.

Ylläpito on jokseenkin saatanan hakoteillä koko tossa jutussa eikä niitä itseasiassa tunnu koko asia kiinnostavankaan. Miksi täällä siis on ylläpitoa? Siksi että yliherkät ihmiset saavat syyttää muita siitä että ottavat asiat liian henkilökohtaisesti?

Mä taidan ottaa seuraavaksi tehtäväkseni bannien hankkimisen itselleni. Täytyy ihan tutkia kuinka helposti ne mahtaa nykyisin saada.


Tuskaa  3

Leukaa särkee. On särkeny siitä saakka kun tosta hampaasta irtosi viimeinenkin paikan murunen. Juurihoidettua hammasta ei pitäis särkeä.. eipä niin.. kunnes sen juuri tulehtuu.

Mä sain akuuttiajan yksityiselle kun itkin puhelimessa kipua ja särkyä, kunnalliselle puolelle sitä ei herunut. Jos mä olen vuorokauden aikana syönyt 7 g parasetamolia, 200 mg tramalia ja sekalaisia muita kipulääkkeitä eikä mikään auta, on tuska oikeasti aika järjetön.. ne poisti sen hampaan kokonaan mutta...

nyt mä syön taas tota parasetamolia ruokana. Tuska tossa ikenessä ja leukaluussa on saatanallinen kun puudutusaineen vaikutus loppui. Niin kauan on hyvä kun pidän suuni kiinni, en puhu mitään enkä syö mitään enkä varsinkaan juo mitään. Kuinka monta vuorokautta voi olla syömättä ja juomatta ennenkuin kuolee? Ei kovin montaa, veikkaisin.

Enimmäkseen mä vaan itken kun sattuu niin paljon enkä mä haluais valittaa tai näyttää ulospäin tätä tuskaa. Miks ei vaan vois olla sattumatta?? Kuka tulis parantamaan mut tästä tuskasta? Kuumekin vaan nousee. Tunti sitten oli 37,8, nyt jo 38.6 .. hienoa, sanoisin..


hengissä vieläkin  1

Ikävä tuottaa pettymys, mutta olen edelleen hengissä enkä ole edes poistunut Citystä, vaikka hiljaiseloa oonkin viettänyt. Ei vaan oo oikein jaksanut osallistua keskusteluihin kun tuntuu siltä ettei oo mitään järkevää sanottavaa mihinkään.

Tää kylmyys aiheuttaa taas enemmän kipuja, varsinkin niveliin. Jotenkin motivaatio kaikkeen katoaa kun et voi edes tuolista nousta ilman, että johonkin koskee.

Henkisellä puolella kaikki menee varsin loistavasti. Mä olen onnellinen. Yhteisasuminen sujuu loistavasti ja mä tykkään tosta yhdestä ku hullu puurosta. :)

Töitäkin riittää ja lapset ovat olleet terveitä. Ei muuten olla otettu sitä rokotetta, eikä otetakaan, vaikka kaikki kuulutaankin riskiryhmään. Jos multa sit henki lähtee yhden influenssan takia ni huono on tuuri. Me ei yleensä edes sairastella kuin korkeintaan puolentoista vuorokauden nuhakuumeita.

Mut hiljaiselo jatkuu niin kauan kunnes taas huvittaa osallistua mihinkään tai tuntuu siltä että on jotain järkevää sanottavaa yhtään mihinkään.

Ja joo, mun sim-kortti hajosi, joten hätävaranumero on käytössä. Jos joku tuntee tarvetta pitää muhun yhteyttä niin numeron saa pyytää pikaviestillä.