Mamman marinat

Tavan mamman marinoita ja tuumailuja, kasvamista paremmaksi ihmiseksi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.

Maanantai  1

Väsy ja selekää särköö niin perkeleesti. Piikkiä perseeseen notta tokenoo. Pikkukossi on ollu koko vkl ko itte piru. Taas oli ne kolome kuutosta etinnässä.. Joskus ei kyllä usko että pieni poika saa niin paljon tuhoa aikaan ihan vaan sekunnisa.

Perjantai aamun saldo: mehu motisa uitettu tvn kaukosäädin, Kadonnut työavain,joka luojan kiitos löytyi vessan viemäristä, yksi rikkinäinen palomies sami motti, hermot riekaleina, kiirus töihin ja hoitoon ja kello ei ollu ku 06.40. Joskus nuo aamut on ihan yhtä hulinaa. Sanonta äiti on nyt tosi väsynyt on nyt totta. Ja isäpuoli kans.


Sunnuntai  1

Heräsin 7.50 pikkukossin kanssa tänään. Kävimmä mun työpaikalla onnittelemas yhtä mummua joka täyttää vuosia tänään. Kävimmä kirkossa. Sulho nukkui tietämättömänä tästä kaikesta. Sitten se nauroi kun kerroin että misä oltiin. Pikkukossi oli suht kiltisti koko puolitoistatuntia.

Isomummu on huonosa kunnosa. Vetelee kuulema viimeisiään, mumma oli just tullu sen tyköä ja sano niin. Minen suostu uskomaan ennenkö näen. Siitähän sitte se alakaaki älämölö ko isomummusta aika jättää.. Kauan meillä onkin ollu se 5 sukupolvea.

Äiteellä on uus kissi. Viivi Anneli Auringonlapsi. Sulho se on nimenny sen aikoonansa. 1 sulhon kissi haettiin taas pois sen kaverilta. Nyt niitei oo enää.


Toinen ressiperse..  2

Mie tiän että:

Kossi rakastaa mua,
Pikkukossi rakastaa mua,
Suntio ja sen puoliso vihaa mua,
Mulla on ystävä jota mun pitäis kuunnella enemmän,
Misä mie haluan olla, mutten oo.
Jos mie oon sielä misä mie haluan niin joku nuputtaa.
Mitä mie haluan tehä,
Kenen kanssa mie haluan olla sielä misä mie haluan.

Mie en tiä:
Mitä mie teen.