Mamman marinat

Tavan mamman marinoita ja tuumailuja, kasvamista paremmaksi ihmiseksi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2012.

Tulevaisuus.  3

Mietinnässä tulevaisuus, mun sekä pikkukossin. Tulevaisuus näyttää tällähetkellä maalaiselämältä joka o hienoa. Asumma nottaristusmaan syrjäkylällä ja uskon että en taho sieltä mihikää. Ja jos joskus paamma heppamiehen kanssa uusioperheen pystyhyn niin se on sitte sen aijan mures. Oon haaveillu omasta hevosestaki pitkästä aikaa. Luajan kiitos mulleioo paikkaa mihin sen laittasin niin sellasta ei tuu sitte hankittua. Haaveissa semmonen karvajalaka tinkeri, ehkä se o kummikki liian lellukka. Noh se olkoon tarkemman ajankohdan harkinta.

Oon aatellu myöskin hankkia itelleni metsästyskortin ja aseluvan. Ajatus aseesta kädessä ei ollu kovin houkutteleva puolivuotta sitte mutta kun toinen pökkää toisen mukavuusalueen ulukopuolelle niin käypi mukavasti sittenkin.

Pikkukossi alottaa koulunki ens syksynä, herraie. Saas kattua kuinka käypi. Senkin ajattelun siirrän hieman myöhemmäksi.

Mutta entäs tämä oma jaksaminen? Ihan perseestä, kiitos kysymästä. Välillä on parempia päiviä ja välillä ihan perseestä. Sairaslomanki jatkoovat toukokuun loppuun. Saatana. Masennus on ihan perseestä. Väsy on perseestä ja ihimisekki o välillä ihan perseestä. Mieki oon ihan perseestä suurimman osan aikaa...


Rakkaus.  1

Jaa että mitä lajia?

Pohdiskelu yllätti mun tänään ko ajelin riiusteluviikonlopulta kotia. Mitä se on? Onko se sitä että toinen sanoo että sun perse o aiva hyvä ko toinen tiiraa sitä peilistä ja valittaa sen olevan iso? Onko se sitä että vaikka kuinka ruma toinen on niin sanoo sitä nätiksi? Ei, se on toisen HYVÄKSYMISTÄ sellaisena kuin toinen on. Oppimista yhdessä, hyväksymistä toisen jos jonkisorttisista möröistä menneisyydessä. Rakkaus on myös tunnetta jota voi säädellä (mulla itellä se ei onnistu, hoen ja ihmettelen sitä koko ajan ääneen) Kahden ihmisen sulautumista toisiinsa, toisen tapoihin ja kummallisuuksiin.Rakkaus on pienien hetkien varastamista uusioperheessä jossa molemmilla on lapsi. Kun lapset on pois kotoa niin silloin ollaan ja kattellaan toisiamma ja tuskaillaan kuinka rakas toinen onkaan.

Ensimmäisen kerran elämässä muakin on kutsuttu fiksuksi naiseksi O_o Kyllä mä sen itekki tiän mutta en oo loistanu sillä mitenkää. Opettelin viikonlopun aikana olemaan pelkäämättä hevosia. Vähä aika sitte Herran toinen heppa mursi mun molemmat kädet ja sen jäläkeen pelkäsin. Ja aiva saatanasti. En tohtinu koskiakkaa hevoseen. Perjantai illalla puoli kymmenen ehtoolla menimmä pilikkopimiäs hevoshakaan ja avuksi annettiin harjotustikku ja sanottiin että heiluta ilmas tätä jos ne tulee liian lähelle. Paskahalavaus.fi Eilen se onnistu jo iliman isäntää. Leikiimmä master of thö heinäkasaa. Nyt tänään silittelin hummaa niin ettei pelottanu. Rakkaus on sitä ko pukkaa toisen ihmissyöjähevosten kans samaan hakaan ja sanoo mä rakastan sua?


Anteeksianto.  1

Tunnettuna agnostikkona (liekö kirjoitusmuoto oikea?) Herra Heppamies sai postilaatikkoonsa ex-vaimoltaan kirjasen anteeksiannosta.. Kannen sisällä kerrottiin kuinka kirja tulisi laittaa kiertoon että moni sisäistäisi tämän kirjasen voiman. Herra Heppamies ei ole minkäänlaisissa väleissä extemporeen kanssa, jota ex silti toivoisi. Anteeksiantoa tutkiskeltiin kristinuskon kannalta josta Herra Heppamies viisveisaa. Kirja voisi olla ihan ok jos sen itse valitsisi kirjahyllystä mutta kun sen tunkee jonku postilootaan niin se loukkaa. Jos toinen ei taho antaa syystä tai toisesta anteeksi toiselle niin älköön sitä kukaan tuputtako..

Tämä kirja (vaikka en sitä lukenu) sai mun miettimään omaa anteeksiantoani Kossia kohtaan... Ei, olen hyväksynyt ja ookoot asian kanssa mutta anteeksi en ole vielä antanut. Vaikka ollaan puhelimessa tiukka keskustelu asiasta pidetty niin ei siltikään..

Ja Suntio, voi luaja.. Oon aikasta katkera muutamille ihmisille, syystä tai toisesta. Mutta ne olokoon mun käsiteltävien listalla het seuraavaksi..


Helevetin perseen perse..  1

Ei helevetti. Mie en vaa sitte taho jaksaa ymmärtää ihimesten kummallisia venkuuluja.. Viimmeviikolla ihan mahoton nillitys yheltä naikkoselta ko en huolinu sitä veispuukkikaveriksi.. Sen verran mulla piisaa ittesuojeluvastoa etten saatana ota sinne vielä pöyröömpää akkaa ko ite oon.. Vaikka mullon sielä pioneer trail kavereita jostain hurunvitun loukolta mutta ne sentäs tajuaa olla kommentoimatta tai tykkäämättä niin perkeleesti jotaki niille ihan tarpeetonta asiaa..

Sairasloma jatkuu saatana, seki..Ennen joulua jäin saikulle ja nytte 15 pv o viimenen pv ja sen jäläki se jatkuu lisää.. Rakkaus kukoistaa kaikesta paskasta huolimati. En olisi uskonu että noinki mahtava mies olis mulle tarkotettu. Herra Hevosmies on hirmu samanlainen ko mie mutta silti niin erilainen. Aivan ihana..

Selvitin sukujuurianikin ja saatana suoraa sukua Herra Hitlerille.. Kah perkele. Mun sukulaiset on polttanu mulle niin rakkaan kaupungin... Herra Hevosmiehen kaveri Herra tupsutukka oli korviaan myöten ihaileva mua kohtaan tämän asian takia..