Mamman marinat

Tavan mamman marinoita ja tuumailuja, kasvamista paremmaksi ihmiseksi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2012.

Läski  2

Tuon sanan kuulin sitte eilen ensimmäisen kerran sitten kuudennen luokan. Se sattu yllättvän paljon. Luulin olevani päässy jo noista möröistä eroon mutta ehei..

Olimma Herra Heppamiehen kanssa isoolla kirkolla kuuntelemas yhtä keikkaa ja sitte sen jälkeen päätettiin kävästä paikallisessa tanssi ja taistelu paikassa luikauttamas parit karaookket ja sitte me menimmä sinne misä mie oon töis.
Ja sielä sitten... Joku nuori (mua nuorempi) poika tuli vokottelemaan ja sanoin nätisti ei ja jatko vokotteluaan ja kun ei uskonu niin osotin Herra Heppamiestä ja sanoin hänen kattovan pahasti päälle. No siinähä nuo tuijotti toisiansa ko mettoot soitimella ja tilanne meni hetkeksi ohi. Kunnes.. Lähin baaritiskille ja takasitullessani huomasin tilanteen olevan lämmin.. Sielähän ne pöyhisteli molemmat ja syyn oli ollunna se että mun tuoli oli meinattu viiä. No joo, siirryimmä eri pöytään ja pilikun maissa se sama saamarin poijankloppi tuli siihen aukomaan päätään ja Herra Heppamies hyvin omaan tyyliinsä naureskeli klopin pauhaamiselle. Sitte Herra Heppamies teki jotain mikä sai klopin veren kuohahtamaan ja mun nauramaan. Nosti etusormensa ja hymyili, suukotti sormeaan ja painoi sen sitte klopin poskelle =D Herra osaa olla aikasta ylimielinen tahtoessaan ja sitte tilanne oli kuumempi ko pannu.. Sitte otin mie ja nousin, huusin klopille että pois, viisoin herralle että pysyy kauempana ja klopille huusin et pysyy kauempana ja sitten klopilla ei ollu mitää muuta sanottavaa kui läski. Kohteliaasti kävin sanomassa hänelle että teillä nykyajan nuorilla tuo vittuulu ei oikeen onnistu ko pitää haukkua ko pikkukakarat. Ja sanoin myös että mussapa on enemmän mitä rakastaa. Portsareille vielä ohjeistin että ei päästä meitä ja kloppia yhtäaikaa ulos. Olis saattanu tulla oikeen pohojalaaset turpakäräjät


Oma pieni valokikkara joka oli niin hukassa..  1

Mun hyptonisoitiin eilettäin.

En muista asiasta yhtää sitte niin mitää. Olo on suunnattoman muikia taitaas olla paras sana kuvaamaan. Olo on hyvä, aiva niinko olis löytäny lempipaidan monen vuoden päästä uudestaan, aiva ku olis saanu pisteen siihen iin päälle. Jotain löyty mikä on ollu hukas ja perkeleen kauan. Mielikuva kauniista puistosta ja polusta pyörii mieles, oon tuskissani yrittäny piirtää sitä paperille että muistan sen aina. Puistossa on ihana rispaantunu penkki johon istun ja sitte löydän sen. Sen jonku, kikkaran joka saa menemään vaikka kiven läpi vaikka tulipalon. Se hohtaa valoa, se tuntuu niin hyvältä ja omalta ja rakkaalta ja tärkeältä. Tiän että se on ollu mulla joskus mutta se on kadonnu, nyt se on mulla uudestaan. Ei kyllä naksuta että mikä risteeni se on mutta se on niin back.


Hautajais aamu  1

Liekö tuon olisi pitäny olla yhdyssana, no oli mikä oli niin asiahan varmasti tuli seleväksi.

Oomma lähössä herra heppamiehen kanssa hänen sukulaisen hautajaisiin. On kyllä erikoinen tapa tavata (tulevia) sukulaisiaan. Sitten mietin että laitoinhan kossin just samaan tilanteeseen. Hän tapasi mun sukulaiset mun isomummun hautajaisissa ensimmäistä kertaa ja hyvin se meni. Ehkä tämäkin menee hyvin?