Mamman marinat

Tavan mamman marinoita ja tuumailuja, kasvamista paremmaksi ihmiseksi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2012.

Huomenna...  1

Huomenna teen niin ison asian että meinaa järki lähtee..

Menen traumaterapeutille.
Lapsuuden mörkö kummittelee mielessä, kun on tarkotus siitä lähtee puhumaan. Vaatteet ahistaa päällä, tuntuu että ei taho nähä ainuttakaa ihimistä. Huominen töihin meno kans tekee tiukkaa.

Herra Heppamiehen kanssa vietimmä perjantaina 1 vuotis hellustelupäivää. Kävimmä syömässä samassa paikassa missä olimma ihan ensimmäisillä reheveillä. Sain älyhienon lahjanki, Sydämen muotosen kaulakorun jossa oli sisällä Inarin miessijärvestä huuhottu kultahippu :) Niin ihana!! Mie puolestani hälle sarjakuvien ystävälle hankin Walking dead ykkösosa kirjaskikkeböön. Minen tajua niistä mitää mutta kerran näin hänen himoittevan sitä ja panin korvantaa.


Hyvä viikonloppu, hyvä mieli  1

Niinkuin keho muistaa kivun, se muistaa kosketuksen. Tajusi hän että keho ikävöi ja kaipaa vierelleen sitä jotain mitä siinä on ollut nyt pitkän viikonlopun. Ei se pelekkää seksiä kaipaa vaan ihan sitä toista siihen kainaloon olemaan. Aika veikiä olo.

Herra Heppamiehen kanssa vietimmä pitkän viikonlopun yhessä iliman lapsia ja voi taivas miten mukavaa. Opettelin epätoivoisesti vuolemaa hevosen kavioita ja eihän siitä mitää saatana tullu. Ostoksilla kävimmä ja vietimmä vain thö aikaa keskenämmä. Ihanaa..

Rakastan ja kovasti rakastanki.