Mamman marinat

Tavan mamman marinoita ja tuumailuja, kasvamista paremmaksi ihmiseksi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2012.

Ah, niin mukavaa..  2

Kyllon isolla ihmisellä mukavan pyöriä olo. Oikiasti mieli on parantanu viimeaikoina tosi paljo ja asiat rupiaa olehen ihan mallillaan suurinpiirtein. Toissa viikonloppuna otin ja poltin kirjaimellisesti entisen elämän polttopöntössä ja suihkuttelin pullollisen sytytysnestettä perään ihan niinko varmuuen vuoksi. Hyvin palo nahkaliivit sun muut.. Kengät, kirjat kaikki! Miten jonku tavaroiden polttamisesta saatika tuhoamisesta tulee vallan hyvä olo.
Herra Heppamiehen kanssa asiat luistaa mukavasti ja o hyvä olla, kummallaki. Lapset kasvaa ja omani on tänä viikonloppuna isällään. Ansaittu 4 päivän huokasutauko pikkukossista. Vaikka se rakas on niin on se myös raskas.
Illalla luvassa teinielämää, heppamiehen eksän kaks teini-ikästä tuli yökylään ja luvassa ehkäpä singstaria ja 7Wonderssia. Vastahan mäki vasta teini olin, ei siitoo niin montaa vuatta mitä luulis.
Meän äiteeki sai jonku kriisin että mikä ihime siinon ko ei kihloihin mennä eikä yheteen muuteta mutta ehkäpä kumpiki mie ja herra heppamies arvostetaan niin paljon omaa tilaa että niin ei tapahu. Sikälimikäli hää niin tahtoo niin saattaapa olla että suastuusinki.

Rakastan rakastan ja kovasti rakastanki.

Pitkästä aikaa oon hymyilly ihan itekseniki ja ihan vaan hyvän olon takia. Ihmeellistä mutta harvinaaslaatuusen mukavaa.