Mamman marinat

Tavan mamman marinoita ja tuumailuja, kasvamista paremmaksi ihmiseksi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2011.
Edellinen

Piti olla oikeen kiukus..  3

Johan joku vitun törppöääliö oli ottanu mun puhelin numeron seleville ja lirkutteli pitkät pätkät.. Lopuksi piti oikeen suuttua kunnolla ennenkö se tajus olla enää soittamatta mulle. höh.. Seuraavaksi kun lähen kylälle, laitan rintaan lapon että joo olen sinkku mutta minen halua ketää nyt olemahan mun kans tai yrittämäänkään mitää sen tyylistä.

Rupesin panehen omaa ittiäni kuntoon, hankn pienemmän asunnon että sitä pärjää rahallisesti ja saa itelle mielenrauhan. Ne lapot riivaa mua vieläkin aivan suunnattomasti ja sitte joku kumma oli käyny mun asunnossa lauantai sunnuntai välisenä yönä ko olin poissa.. Koira oli teljetty makuuhuoneeseen ovi kiinni perässä ja ulko-ovi oli auki vaikka satavarmasti tarkistin monesti sen että on lukossa.. Kovaa menoa Bostonissa..



Emmie tällästä halua!!  1

Joo en taho nyt ainustakaa kakslahkeista tohon viereen urputtamaan ettäå miten kivat silmät mulla on ja kattomaan samalla mun tissiä! Voi veetuna mitä sakkia.. Puhelin kiinni ja silimät kiinni ettei tarvi kärvistellä... Jos mie sanon että ei kiitos niin se myös tarkottaa sitä... Sitte jos niitä joskus tahtoo niin sittei niitä oo maillahalamehilla.. Mullon se yks vain mielessä, siitei pääse mihikää... Haimpas sitten uutta työtä, aika mukavalta kuullostaa. Ans kattoo ny miten ämmän käy. Unelmaduuni olis, josko huolisivat mun sinne.. Samaa mitä nyt teen mutta siellä missä halöuan ja miten haluan =)

Viimeyö meni kuunnellessa lapsen unissapuhumista.. Sitte ko tuli paha mieli itelle niin siinähä sitä sitte oli.


Nottaristus saatana...  1

Jo on ollu jos jonku näköstä ittensätyrkyttäjää.. Miksi se sana leviää niin helevetin nopiaa että nyt on Maarit sinkku,ottakaa kiini... Lauantaina heti ensimmäänen vakkariasiakas paarilta luritteli hotellihuoneensa numeron ja kertoi miten palavasti hän haluaisi mun sinne.. Kiitos ei..
Ja sittehä lapualaaset tikkaihimiset huudahti iloisena että kossin täti se sieltä tulee, jos olis ollu tuoppi kädes ni olisin saattanu heittää täydet 180.. Yritä ny siinä selvittää itku kurkussa että kossi ei ole enää mun elämässä...

Ja mie haluan sen takasi, vituttaa, mistää ei tuu mitää, unta saan nukahtamistableteilla, on tuskanen olo, ei panopuutteen takia vaan ihan kun vain sitä sattuu rakastamaan niin kovaa.. Miksi ihiminen päästää ittensä rakastumaan ko ei tajua että pitäs sen toisenki rakastaa takasi.... Itkusta ei tuu loppua... En mie ny sit ookkaa mikää muu ko välimallin paska.. Mun unelmat jäi viimeviikolla pohjoseen.





Kvg...  3

Ei passaa nyt ollekka mennä googlettaan yhtää mitää.. Olen potenut päivän kaks kummallisia oireita ja päätimpä tyhymä kattoa mitä se google sanoo, tuloksena : Raskaana... Joten ei vittu kuukletella enää yhtää mitää koskaa. No naulaa ei ole lyöty vielä sulhon arkkuun.. Mitä lie ressi oireita..

Lappo lapon lappoja ei viikkoon, onko vähä hienoo??!!!!

Huomenna olis aivan tajuttoman ressipäivä, aika lastenvalvojalle... Yritämme, paino sanalla yritämme ekstemporeen kanssa sopia pojan tapaamisista isällään pohjoseen muuton jälkeen...
Selailin toiveikkaana mol:lin sivuja ja löysin sieltä sellasen avoimen paikan jota oikeasti haluan hakea =) Hienoo!! Olis varmasti mukavaa.. No kunhan muistitikku löytyy niin saan hakemuksen ja cv:n sieltä.. Sulhoni on jemmanu sen liian hyvin, mitä lie kuvia jääny poistamatta ku piiloon panee..

Ja sitte viä, se ei oo tullu kotio ollekkaa, töitä liikaa? kai en tiä, ei oo viittiny puhelimeen vastata. Se siitä ny viä puuttuuki jos se ei enää piittaakkaa musta yhtää...

Kuulin aika hassun jutun, yks mun kaveri oli laittanu sen toisen kaverin miehelle tekstarin anonyymisti jonkun kautta mistä niitä ny saakaa laitettua ja lirkutellu vähä ja oli niinku testannu sitä miestä sen kaverin puolesta ni se mies oli ollu het mukana ja laittanu numeronsa tälle kaverille joka sitä oli "testaillu" toki tietämättömänä tempusta.. hah. siinä saa miespolo kotimaisen puolituntisen. Jos on sovittu et yhes ollaan ja ei vokotella muita ni mun mielestä tommonen kumma ehottelu on väärin. Olen saanu pettävistä miehistä melekolailla nyt tarpeekseni, ärsyttävää ko joistain miehistä sen näkee heti jos ne on tehny jotain semmosta...



Jumaleissön..  1

Kun tökkii niin tökkii kunnolla. Tiedosa uneton yö.. Niin paljon on pienellä ihmisellä mielessä.

Ja kaiken tämän ylimääräisen miettimisen lisäksi on meän pieni poika on ihan järjettömässä oksutaudissa. parin tunnin saldona 2 pesuun menevää nallea, 6 lakanaa, 2 tyynyä, 9 pyyhettä ja kaikki pesuun.... Meneepä yö pyykkiä pestes.. Aamulla taitaa olla melekosta kuollu olo.. Äiti tuli sopevasti tosa äskön käymään niin kurvaisin ABClle hakemaan gefilus mehua ja pullon tolua.. Oksennuksen ja kakan tuoksuista yötä..

Edellinen