Mamman marinat

Tavan mamman marinoita ja tuumailuja, kasvamista paremmaksi ihmiseksi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2011.

Arvostus.  1

Rakkaani, olkoon hän vaikkapa herra heppamies. Hän huolehtii ja murehtii musta paljon, se o outoa. Voiko tollasia ollakkaa ja jos on niin lällyslää, se o mun ja aiva ikioma.. Oon hämmästyny suunnattomasti miltä tuntuu olla rakastettu, ei niinkään se vaan se että joku murehtii musta aivan uudella tasolla. Se o mukavaa, aivan tajuttoman mukavaa ja tekee hyvää.. Olen ryöpyttäny raukan herra heppamiehen niskaan sellaisenkin kasan luurankoja kaapistani että jos olis ollu yhtää heikompi tai pelokkaampi ukko ni karkuun tuohan olis juossu ku päätön kana.. Herra heppamies kysyi multa tänään että miksi yritän koko ajan vakuutella hänelle tai itselleni että olen kunnossa niin jouduin hälle vastaamaan että kun minä en ole tottunu tälläseen että ehdoitta ja kainostelematta saa kertoa pahasta olostaan ja pahasta mielestään.Tiän että mulla on muutama (iso osa) ruuveista löysällä mutta onneksi ne saa kiristettyä. Herra heppamiehestä on tullut personal perseellepotkijani <3 Mutta ennenkaikkea hän on se toinen puoli, voi leivän päällä, kukan mehiläinen, se keltanen fairy mitä pitää ostaa välillä ku on kauan ostanu sitä vihiriää.

Neiti muusikko sanoi mulle että suhteesta toipuminen vie suunnilleen puolet siitä suhteen kestämisestä. Nyt puhun mun ja kossin suhteesta.. Kyllä, voin sanoa että kossi parkaa osaan jo ajatella en ehkä lämmöllä mutta naureskellen ja hyvää hänelle toivoen.. Kyllä jokaselle asialle on tarkoitus oli se miten kamala tahansa ja miten kipeää se tekee.. Muistan kyllä joka kerta muistuttaa kun kossin kanssa puhun puhelimessa että miten paska se on, tavalla tai toisella. Viimeviikolla uhkasin roikottaa sitä sillankaiteelta jos ei rupia ihmisiksi olemaan.. Jokainen tamplatkoon tavallaan, mie omallani ja kossi omallansa. Eipä se pahemmin nakerra..


Ihme ja kumma.  1

Ruoka ei maistu, uni ei tuu, tekkee pahaa mennä töihin, inhottaa olla töis ku sinne menee, kun tulee kotiin seki inhottaa, missää ei oo hyvä. Tekis mieli vaa olla jossaki, en tiä viä missä. Sen tiän ettei täälä.

Mutta millä sitä mihikää lähteekää ku o töitä. Paarilta ei saa olla pois, on niin vähä työntekijöitä, päivätöistä ei voi olla pois ku ei oo tekijöitä. Mikä perkele siinä on ku ei sitte mistää voi olla pois? Saisko omasta elämästä olla pois? Tottakai. Tuntuu että hukun hoitamattomiin asioihin, hukun... en tiä mihin.

Yhen asian tiän aika hyvin. Mua rakastetaan ja mä rakastan sitä aiva saatanasti, nii että sattuu. Ehkä seki o yllättäny mun aiva totaalisesti. Mä kykenen rakastamaan vastakkaista sukupuolta ja tuntemaan. Luulin olevani sillä osa-alueella täysin nolla ja tunnotoon..

Voi luaja ku mä oon saamaton tän työasian kanssa, sielu ja keho huutaa rauhottumista ja lomaa, mutta ei osaa rauhoottua ja sanua että oon loppukuittiväsyny saisinko saikkua?..

Itkupotkuraivarin paikka?