Helevetin perseen perse..

  • Maarit

Ei helevetti. Mie en vaa sitte taho jaksaa ymmärtää ihimesten kummallisia venkuuluja.. Viimmeviikolla ihan mahoton nillitys yheltä naikkoselta ko en huolinu sitä veispuukkikaveriksi.. Sen verran mulla piisaa ittesuojeluvastoa etten saatana ota sinne vielä pöyröömpää akkaa ko ite oon.. Vaikka mullon sielä pioneer trail kavereita jostain hurunvitun loukolta mutta ne sentäs tajuaa olla kommentoimatta tai tykkäämättä niin perkeleesti jotaki niille ihan tarpeetonta asiaa..

Sairasloma jatkuu saatana, seki..Ennen joulua jäin saikulle ja nytte 15 pv o viimenen pv ja sen jäläki se jatkuu lisää.. Rakkaus kukoistaa kaikesta paskasta huolimati. En olisi uskonu että noinki mahtava mies olis mulle tarkotettu. Herra Hevosmies on hirmu samanlainen ko mie mutta silti niin erilainen. Aivan ihana..

Selvitin sukujuurianikin ja saatana suoraa sukua Herra Hitlerille.. Kah perkele. Mun sukulaiset on polttanu mulle niin rakkaan kaupungin... Herra Hevosmiehen kaveri Herra tupsutukka oli korviaan myöten ihaileva mua kohtaan tämän asian takia..

Kirjoitettaessa soi die die my darling- Metallica

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus