Kyllä se siitä kysymällä mukaan lähtee..

  • Maarit

Mie oon ihastunu.

Tapaus on nyt saastuttanut minun ajatuksia ja en pääse siitä ees taas ollekkaa. Tämä perkele tapahtu perjantaina. Olin meän ravintolapäällikköä kuskissa isoos kaupungis. Menimmä omahan paarihin ensi, sitte menimmä seuraavaan ja sitte sielähän se saatana oli.. Meän oman paarin portsari oli sielä paikas töissä sinä iltana ja oli hetki, kun kumpiki nullotti toistansa ko hangon keksit ja juuri kun kumpiki oli nojautunu eteen suutelemaan niin joku saatanan mänttiääliö tuli siihen örvöämähän ja tilanne meni ohi. Loppuilta meni siinä kun kumpikin tuijotti toisiansa ja silmää iskettiin ja parit lentosuukot lähetettiin, vaivihkaiset kosketukset ja kun hän avitti illan päälle mun takkia mun päälle.. Sellainen pehmeä kosketus poskeen sulatti mun sydämen. Mun teki mieli jäähä siihen seisomaan ja oottamaan että se pääsee töistä ja lähtee mun viereen nukkumaan.. ÄÄÄÄ....

Ja tästä pääsemme tämän seuraukseen: Mie tunnen siitä syyllisyyttä ja huonoa omaatuntoa. Vittu mie kaipaan sitä saatanan mänttiääliötä perkeleen helevetin saatana.

Kirjoitettaessa soi Samae Koskinen- En anna periks

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus