Määrittele mielenterveys...

  • Maarit

Psyykkinen hyvinvointi ja riittävä sopeutuminen sosiaaliseen ja muuhun ympäristöön....

Kun ihmisen tavoitteet ja henkinen toimintakyky eivät kohtaa, ihminen voi pahoin.. Voidaan puhua mielenterveyden häiriöstä.

Mun mielenterveys on taas melekosen lailla koetuksella. Hyviä asioita o elämässä palio.. Aenaki yks. Mun poika jonka takia täs jaksaa ja voi ja on ihimisiksi.. On silti niin perkeleen voimaton ja riittämätön olo. Töitä on taas.. Iha liikaa. Eräs lääkäri sano mulle kun ensin hälle intin vastaan että en ota sairaslomaa, mua tarvitaan töis, anto mulle vesilasin ja käski panna sormen sinne. Sano että jos siihen jää kuoppa niin mun on pakko mennä töihin, olen korvaamaton. Ka piru, ei jääny kuoppaa... Millo ihiminen tajuaa olla rassaamatta ittiänsä ko orja? Töitä tulee rapiat 140 tuntia kolomehen viikkoon. Lauantaina sain jonki sortin ressireaktion, alako järetön vapina ja sen jäläki puoli tuntia oksentamista. Eilen ei niin pahasti oksettanu mutta vapisutti. Aiva ko jonkusortin vierotusoireet olis ollu mutta minkä? Huumeita enkä viinaa käytä enkä mitää lääkkeitä.. Voi antakaa mun kaikki kestää.

Kirjoitettaessa soi Led Zeppelin - Stairway to heaven

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus