Nanny 911

  • Maarit

Miksei meillä täälä ihanasa suomen maassa oo samaa tv juttua kun briteissä, nanny 911?? Ilmottaisin heti itteni siihen.. Pikku kossi on taas näyttäny viimesen 3 pvn aikana kaikki puolet (mitkä tottakai periytyy isän puolelta)jotka saa tuhoa aikaan. Mua on revitty tukasta, purtu, lyöty, heitetty legoilla, paloautolla, porkkanalla, haarukalla, nallella,nosturilla,kirjalla... Koiraa on hakannu joka välis vähä ku selkänsä kääntää.. Onko sörkan vankilaan ikärajaa? Saako sinne viedä jonkun ihan suojellakseen kansalaisrauhaa? Pikku kossi päätti että hänestä tulee bandidos jengiläinen isona. Luin eilen uutta prosenttijengit kirjaa ja samalla pikku kossi päätti et hänki tahtoo. Sain joo vastauksen seuraaviin kysymyksiin: Ajatko moottoripyörällä, Ammutko ihmisiä, Oletko paha poliiseille? Vaikka se on vasta 3 niin toivon hartaasti että tämä asia unohtuu mahdollisimman pian. Suosittelen muuten kyseistä kirjaa, On oikein mukavaa luettavaa. Vaikka en itse ole ikinä oikeen ajatustakaan tuhlannu jengiläisille mutta innostuin kun ostin sen kirjan isolle kossille ystävänpäivälahjaksi.
Eilen huomattiin kossin kanssa kakkosen musiikki tvssä kotiteollisuuden uusin musavideo. Olipas se......erikoinen. Hynynen oli niin koomisen näkönen.. Joo niin pikku kossi kuunteli radiota yks pv ja siä oli puhetta hynysestä ja samas se rupes heiluttamaan päätänsä niinku rokkarit heiluttaa. Nyt ei tarvi sanoa ku hynynen niin hakee kitaransa ja heiluttaa päätänsä... On sillä riesuraavulla esikuvat... Toki hynynen osaa laulaa tai jotain...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus