Nottaristus saatana...

  • Maarit

Jo on ollu jos jonku näköstä ittensätyrkyttäjää.. Miksi se sana leviää niin helevetin nopiaa että nyt on Maarit sinkku,ottakaa kiini... Lauantaina heti ensimmäänen vakkariasiakas paarilta luritteli hotellihuoneensa numeron ja kertoi miten palavasti hän haluaisi mun sinne.. Kiitos ei..
Ja sittehä lapualaaset tikkaihimiset huudahti iloisena että kossin täti se sieltä tulee, jos olis ollu tuoppi kädes ni olisin saattanu heittää täydet 180.. Yritä ny siinä selvittää itku kurkussa että kossi ei ole enää mun elämässä...

Ja mie haluan sen takasi, vituttaa, mistää ei tuu mitää, unta saan nukahtamistableteilla, on tuskanen olo, ei panopuutteen takia vaan ihan kun vain sitä sattuu rakastamaan niin kovaa.. Miksi ihiminen päästää ittensä rakastumaan ko ei tajua että pitäs sen toisenki rakastaa takasi.... Itkusta ei tuu loppua... En mie ny sit ookkaa mikää muu ko välimallin paska.. Mun unelmat jäi viimeviikolla pohjoseen.

Kirjoitettaessa soi Juice Leskinen- Rakkauden ammattilainen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus