pahaolo.fi

  • Maarit

Sen siitä saa ko yrittää olla että mikää ei tunnu, mikää ei haittaa, hymyilee vain ko tyhymä, sanoo että kaikki on hyvin. Niinhän siinä sitte kävi että pitkänpäälle ei niinkään terveellistä. Tajusin sen vasta siinä vaiheessa ko meinasin sydämmeni oksentaa ko se tykytti niin lujaa. Tuntu ko olis ollu erittäin tiukka korsetti ympärillä, henki loppu, sydän hakkas liian lujaa, huimas. Istuin tärisevänä tkssa 4 tuntia odotustilassa jossa käveli sitte kaikki maaliman tutut muorit ja joka saatana kyseli että mikä vaivaa, eihä siinä sanaa suusta saanu. Pää ei toimi, uni ei tuu, ahistaa, vaikka sitä kuinka olis aattelematta mitää ni ei auta.. Tekis mieli kolokata seuraava joka sanoo että kyllä se siitä, paistaa se aurinko risukasaan.

Yks asia o mulle selevä, mie en ole täälä onnellinen kanssa tai iliman ketää. Mie tiän että misä oon onnellinen iliman ketää muutako pikkukossin kanssa. Jopa meän äiti ymmärsi asian eilen, vaikka kauniiseen sävyyn keskusteltiin. Mutta mie en voi sinne viä lähtiä, pää o saatava seleville ensiksi. Kaiken tämän paskan laukaisi loppuviimeksi ihan tyhyjänpäiväänen tekstiviesti. Diagnoosi: Akuutti ressireaktio ja depressio... Vitun hienoo.

Kirjoitettaessa soi Tommy Tabermann feat Vera- Kiitti vitusti

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus