Puolijämerää...

  • Maarit

Oli mukava ukko kyläsä eilettäin hih =) pyysin yöksi jäämähän, se jäi... Mukavata oli, ukkoki oli tosi mukava. Pikkukossi oli aamulla sitä mieltä että isi o tullu kotia, ei kulta ei se ole isi..
Turisimma ukon kanssa pitkät pätkät toissaehtoona, eileen ja viikko tästä taaksepäin... Mie en ota viä oikeen selekoa onko se lintu vai kala??? Tosi mukava aiaski. Tavan mies.
Ja mun unia o riivannu yks toinen ukko, pohojosen mies, en ole kyllä ikinä häntä nähäny enkä kuullu. Kaverilta kysäsin että onko semmonen oikiasti olemas ja oliha se saatana. Yhen sortin venkula Rovanianiemellä.. Aina ko mie oon siitä unta nähäny niin aina o jotaki paskaa sattunu sen jäläki, uutisia siis odotellessa... Mulla sattuu niin saatanasti tuo herra romauttaja että ei voi kuvaillakkaa, joo ottaa se aikaa mutta ko se muistuttaa itestään aina jollainlailla, tavalla tai toisella.
Eräs toinenkin pohjosen ukko olkoon hän mystinen herra P on saanut mun mielessä 10 pistettä ja papukaijan merkin. Luulin että hää ei pysty siihen mitä olen hään kuullu tekevän.. Aiva mahti homma!!

Kirjoitettaessa soi Lasse Mårtenson-Nousevan auringon talo

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus