Cityparin elämää

Cityn kautta alkunsa saaneen parisuhteen ja sittemmin uusperheen arkea.

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2010.

Kulinaarisia nautintoja  4

Cantina Azteca tarjosi eilen melko herkullisen illallisen:

* Alkupalaksi oli tiikeriravunpyrstöjä hedelmä-avokadosalsa pedillä.

* Pääruokana komeili salaattia mansikka-limevinegretella maustettuna, brandy-pähkinäjuustoa vaahterasiirappi-pähkinämarinadissa, paistettua munajuustoa, papusalsaa, paahdettua paprikaa ja chipotle-kastiketta.

* Jälkkäriksi otin juustokakkua mansikka-vaniljamelballa ja chilisiirapilla.

Makuhermoja kutkutteli. Nyt elän kiitollisena köyhänä ja eilinen ateria muistoissani syön sitä, mihin opiskelijan budjetti riittää. Olisihan sitä tietysti voinut syödä kuukauden tasaisen vaatimattomasti, mutta mä kyllä mieluummin repäisen välillä kunnolla ja köyhäilen sitten seuraavaan repäisyyn saakka. :)

...Niin, ja onhan mulla tuolla kuitenkin 300 gramman käsintehty suklaapupuankka odottamassa, jos köyhän herkkuhammasta alkaa kolottaa.


Tähtäimessä salolaistuminen  6

Musta tullee kesän ajaksi salolainen. Mahdollisesti. Sain kesätöitä sieltä ja ajattelin, että töiden kannalta tulis ehkä helpommaksi asua siellä niin säästyis työmatkakustannuksilta. Ja saisin sieltä melkein varmasti käyttööni kolmen-neljän huoneen vaihto-opiskelijoille tarkotetun, kesän ajan tyhjillään olevan kämpän jollain parilla-kolmella sadalla. Eli siinä ois oiva tilaisuus säästää rahaa reissuja varten. Eikä Salosta kauaa aja tai junaile Turkuun vapaapäivinä, joten miksipä ei.

Meni kyllä ihan hauskasti se työhaastattelu torstaina. Päätoimittaja ja toimitussihteeri haastattelivat ja totesivat lopuksi että jäävät miettimään asiaa ja ottavat muhun yhteyttä ensi viikolla päätöksensä tehtyään. Kiitin, lähdin - ja sitten soi puhelin 10 min päästä ja sain kuulla tulleeni valituksi ko. työhön. Eivätpä siis kauaa joutuneet miettimään. :) No, hyvä niin. Mä todella halusin ko. työn, ja on enemmän kuin hienoa että sain sen. Pääsen uutistoimitukseen eli kokemus karttuu taas silläkin saralla, ja lisäksi tulee tutuksi uusi, suurehko sanomalehti. Me like.