Äiti fanittaa Aria

  • Satu

Unohdin eilen kertoa yhden hauskan jutun. Oltiin äidin kanssa käymässä Anttilassa ja huomattiin että neljä Idols-finalistia olivat tulossa sinne tunnin kuluttua jakamaan nimikirjoituksiaan. Äidin piti ostaa imuri joten mentiin elektroniikkaosastolle jonne nuo finalistitkin olivat tulossa. Siellä oli jo piiitkä jono pikkutyttöjä ja -poikia odottamassa idolejaan.

Imurihylly oli siinä jonon vieressä joten suuntasimme sinne. Äiti seisoi lähellä jonoa imureita katsellessaan kun arviolta 8-10-vuotias tyttö totesi hänelle että "Jonon pää on tuolla" ja osoitti taakseen. Ihme että äiti sai pidettyä pokkansa ja vastattua tytölle jotain asiallista siitä, kuinka mielellään liittyisi jonon jatkoksi mutta on nyt vain imuriostoksilla. Kun pääsimme vähän kauemmas, oli kyllä pakko nauraa ääneen :D Mitäpä muutakaan 50-vuotias naisihminen tekisi Anttilassa kuin fanittaisi Idols-finalisteja xD

Sinänsä tuo tyttö kyllä osui oikeaan että äiti ON ihan hurahtanut Idolsiin, varsinkin Ariin. Äiti katsoi varmaan joka jakson ja lähetti innolla äänestysviestejä Arin puolesta. Hän myös ostaa Iltasanomat ja Iltalehden jos kannessa vain näkyy Arin naama. Varmasti äiti olisikin jonottanut siellä pikkutyttöjen ja -poikien seassa Arin kohtaamista jos vain olisi kehdannut :D Ilmeisesti äidin Idols-innostus siis näkyi päälle päin kun se tyttökin luuli että äiti aikoo kiilata hänen eteensä jonossa :)

2 kommenttia

Satu

15.4.2007 16:49

Näin on näreet. Omaa äitiään saa hävetä kapungillakin :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus