Arjen haasteet

  • Satu

Meikäläisen synnynnäinen huolettomuus ja hajamielisyys ilmoittelivat tänään taas itsestään. No, ilmoittelevathan ne päivittäin kadonneiden tavaroiden ja muun sellaisen muodossa, mutta tänään hieman radikaalimmin.

Olin kaupungilla ja ajattelin nostaa rahaa kahvilareissua varten. Menin automaatille, painelin tovin nappuloita, otin pankkikortin pois automaatista ja lähdin tyytyväisenä kahville. Kahvilassa kokosin tarjottimelle kahvi- ja vesimukit, menin kassalle ja ajattelin maksaa. Paha vain, ettei mulla ollut sitä seteliä, jonka juuri olin nostanut. Ai miksei? No siksi, että unohdin ottaa sen mukaani! Poistin automaatista siis vain pankkikorttini ja jätin rahan siihen kenen tahansa napattavaksi. Kaveri lohdutti, että automaatti imaisee setelit minuutissa takaisin sisuksiinsa, eikä siinä kyllä jonoa ollut, mutta saapi nyt nähdä, menikö tuo raha hukkaan vai onko se yhä tallessa. Ja hitto; siinä automaatilla vielä mietin tovin uutta tunnuslukuani ja iloitsin muistaessani sen kehittämäni muistisäännön avulla. Nähtävästi pitäisi kehittää muistisääntö myös siihen, että ottaa nostetut rahat mukaansa. Sillä eipä tämä ollut edes eka kerta - viimeksi takanani jonottanut asiakas huikkasi perääni lähdettyäni automaatilta ilman rahojani.

Seuraavaksi oli vuorossa toisenlainen sekoilu. Menin kahvilan vessaan ja sieltä tultuani ajattelin toki pestä käteni. Vilkaisemattakaan hanaa laitoin kädet sen alle ja odotin että vesi alkaisi valua. No, eipä alkanut, mutta tässäkään vaiheessa en vaivautunut luomaan silmäystäkään hanaan, vaan heiluttelin käsiäni sen alla saadakseni sen toimimaan. Kun vettä edelleenkään ei kuulunut, katsahdin vihdoin alaspäin ja havaitsin, ettei kyseessä ollutkaan automaattihana, vaan ihan sellainen tavallinen joka kodissanikin on - ja monessa yleisessä vessassakin.
Juu´u, teknologiayhteiskunnan lapsiahan tässä ollaan...

3 kommenttia

Satu

21.11.2007 23:54

Mä käytän kyllä korttia yleensä, mut joskus tulee silti nostettua. Ei kyllä olis varaa tollaseen unohteluun...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

22.11.2007 10:57

Otto tais olla kännissä, kun unohti sulle sanoa rahojen olevan edelleen sillä. Et uskokaan, kuinka paljon hykertelin tuosta käsipesuepisodista lukiessani... :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus