Aurinkoa

  • Satu

Jotenkin oon ehkä oppinut antamaan tilaa tunteilleni, analysoimaan vähemmän. Aina tunteet on tulleet ja menneet enkä ole niitä pyrkinyt jäädyttämään enkä tukahduttamaan enkä minimoimaan, mutta nyt osaan suhtautua niihin ehkäpä jotenkin levollisemmin. Voin tuntea jotain, eikä se siltikään välttämättä automaattisesti tarkoita sitä eikä tätä. Sillä useinhan tunteet lipuu poiskin. Ne voi tulla aaltoina, olla hetken ja huuhtoutua unholaan, tai voihan ne jäädäkin. Mutta se, mitä osaan nyt tehdä, on olla miettimättä liikaa, mitä mikin tarkoittaa. Ei kaikki tunteet tule jäädäkseen, joten siksi on tyhmää tehdä päätöksiä omista tunnetiloistaan aina heti sen perusteella, miltä siinä nimenomaisessa hetkessä tuntuu. Joskus, useinkin, se on toki aiheellista, muttei aina.

Joskus voi vain katsoa, mihin se tunne johtaa, eikä miettiä, mikä nyt on vinksallaan, kun tuntuu tältä. On ehkä kuitenkin normaalia omata ristiriitaisia tunteita (ja voitte uskoa että niitä allekirjoittaneelta löytyy), "pahoja" tunteita niinäkin hetkinä, jolloin "pitäisi" tuntea päinvastoin, eikä se ikuinen ahdistuskaan ehkä aina viittaa välittömästi siihen, että jotain pitäisi lopettaa. Usein kyllä, mutta koska mulla nyt sitä tunnetilaa ilmaantuu vähän kaikesta ja paitsi syystä, myös syyttä, ei stop-nappia heti ekalla ahdistussekunnilla sentään tarvi painaa. Kun sillekin tunteelle antaa joskus tilaa, voi se vaikka kadota. Katosikin kerran.

Se siitä. Tiättekö mitä? Meen tänään eksän kanssa mamman luokse sillä aikaa kun nyksä hengaa mun luona. Tämä siksi, että nyksä ei oikein voi tulla, kun mamma ei tota enklantia puhu, ja eksä taas tahtoo päästä moikkaamaan mammaa ja mammakin mieluusti näkee eksää. Nyksälle tämä on ihan ok. Sitten eksä kavereineen majoittuu mun luona viikonlopun, 35 neliön kämpässä. Ja siis myös minä ja nyksä ollaan paikalla. Tämäkin on nyksälle ihan ookoo, samoin eksälle. Mulla on ihanat miehet, eksä ja nyksä. Voivat rikkoa mun lailla rajoja, joita ei sinänsä kyllä edes ole, ja voivat ottaa iisisti nämä tällaiset jutut. Tulevat muuten hyvin toimeenkin, Ruisrockihan vietettiin porukassa ja molemmat vielä majoittuivat mun luona.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus