Auto lukkojen takana

  • Satu

Eilen oli kivaa. Siis siihen asti, kun kaverin kanssa tajuttiin että oltiin jätetty auto portilliselle parkkialueelle, joka sulkeutui kello 23, ja oivaltaessamme tuon kello oli jo miltei kaksitoista. Eipä siinä muuta kuin soittoa ISS:lle, että voiskohan joku kiltti huoltosetä tulla avaamaan sen portin jotta saatais auto pois sieltä. Setä tuli kuin tulikin kunhan oltiin ensin paleltu parkkiksen kulmalla noin kolme varttia. Viidentoista euron maksua vastaan saatiin lunastettua auto pois. Jee.

Juu, oltiin siis kaupungissa iltaa viettämässä ihan muuten vain. Olin edeltävän yön nukkunut tosi huonosti ja tarkoitus oli olla koko ilta ihan kiltisti kotona ja mennä ajoissa nukkumaan, mutta jossain vaiheessa sitten iski hirvittävä sosiaalisuuden tarve ja kysyin kaverilta että josko se lähtisi kanssani kaupunkiin. No, se lähti, ja suunnattiin ensin biljardia pelaamaan. Mä olin todella paska siinä, ja kaveri pesikin mut kolmesti. Kivaa oli silti, vaikka pallo välillä lentelikin lattialle kaverin tehdessä hienoja kierteitään. :D Juotiin siinä parit; mä kokista ja kaveri siideriä, ja mentiin sitten vielä yhteen toiseen paikkaan istuksimaan. Siellä ystis jatkoi sidukkalinjalla ja mä vaihdoin teehen. Viihdyttiin hyvin ja puheltiin kaikenlaista, kunnes tosiaan sitten vähän ennen puoltayötä alettiin hiipiä autoa kohti. No, loppu on historiaa. En vain tajua että miten noinkin voi käydä; jättää nyt auto lukkojen taakse! Hyvä me. :)

Kello oli melkein puoli kaksi siinä vaiheessa kun pääsin kotiin, ja kahden jälkeen sitten olin vihdoinkin nukkumassa. Kahdeksalta oli herätys, joten jäivätpä unet taas hiukan vähiin. Onneks ei ihan hirveästi väsytä. Ehkä ens yönä nukun enemmän, tai sitten en, sillä mullahan on eräs tapaaminen illalla. Jänskättää. :)

3 kommenttia

Jaja

17.7.2007 16:36

Mä oon onnistunut muuten tekemään ton ihan saman... :) Silloin sai kyllä auton haku jäädä aamuun.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

18.7.2007 08:36

Hyvä, en siis ole ainoa. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus