Ei-sittenkään-kummipojan syntymä

  • Satu

J:n sisko sai tänään lapsen. Laskettu aika olisi ollut vasta parin-kolmen viikon päästä mutta lapsivedet tulivat eilen ja tänään sitten itse lapsi - sektiolla koska se oli perätilassa. Jos en olisi syksyllä jättänyt J:tä, mulla olis nyt eka kummipoika.

Heti kun J:n sisko sai tietää olevansa raskaana, se varasi J:n ja mut lapsen kummeiksi. Olin aika innoissani. Sitten parin kuukauden päästä erottiin ja mä menetin kummiuteni. Ymmärrän sen toki - mun ja T:n ystävyys perustui aika pitkälti suhteeseen J:n kanssa. Kun erottiin, ei oltu T:n kanssa enää niin paljon tekemisissä. Asuuhan se eri kaupungissakin, ja oli aina mulle toki myös ystävä, mutta ennen kaikkea J:n sisko.

Näin tästä lapsesta tuli siis ei-sittenkään-kummipoika. Mutta eipä se haittaa; pääasia että kaikki osui kohdalleen ja lapsi voi hyvin :) Lähden huomenna J:n kanssa Tampereelle katsomaan sitä.

PulkkaMäkiMiitti jäänee siis väliin sillä ajattelin sitten olla Tampereella koko viikonlopun. Onhan siellä kavereita joita nähdä. Pitäis kai tavata J:n perhekin - ekaa kertaa eron jälkeen. Vähän jännittää että miten ne suhtautuu muhun...

Pian lähden lääkäriin; flunssa ei hellitä ja nyt alkaa tuntua että poskionteloissakin on jo jotain. Päänsärky alkaa olla kirjaimellisesti päätä huimaava. Ja imusolmukkeista on muodostunut kivat pallukat tuohon kaulalle. Sitkeä tauti.

3 kommenttia

Jaja

15.2.2007 18:02

Mulla meni ainakin exän porukoiden tapaaminen sillon joskus ihan hyvin. Kun on ollut vuosia yhdessä ja tuntenut perhettä kauan niin ei aikuiset ihmiset ala ketään siinä karsastamaan vaan siksi, että jotkut ei olleetkaan hautaan asti yhdessä :). Itseasiassa edelleen tulee joulukortit ja synttäriviestit yms exän porukoilta. Hyvin se menee, älä jännitä :).

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

15.2.2007 21:44

Juu, hyvin se varmaan menee :) Kiitos teille.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus