Good times

  • Satu

Tuli sitten vahan ulkoiltua viikonloppuna. Torstaina oli se pubi-ilta, perjantaina olin parilla lahipubissa ja lauantaina juhlittiin sitten vahan pidemman kaavan kautta. Taalla tulee nahtavasti oltua melkoisesti yoelamassa, mutta hyvahan se vaan on, etta on yhteisia aktiviteetteja. :D

Lauantaina olin myos Connemaran kierroksella muutamien tuttujen kanssa. Satoi (jalleen) mutta en ma siita hairiinny. Nahtiin todella kauniita paikkoja ja vierailtiin yhdessa jarvien ja vuorten ymparoimassa luostarissa. Tykkasin siita paljon.

Ja Johninkin kanssa ollaan jo sovittu se riita. Se tuli tanne perjantaina ja silloin juteltiin kasvotusten, vaikkakin olin jo paattanyt antaa sille anteeksi vahan aiemmin. Se antoi mulle tullessaan jotain todella kaunista, kuoren jonka paalla luki "50 things I love about you", ja kuoressa oli 50 paperilappusta joissa jokaisessa luki jotain, pienia ja isoja kauniita asioita. Tajusin taas kerran etta se todella on lasna kun me ollaan yhdessa, se huomaa asioita joita en edes itse ole tiennyt itsestani. Ja niista sanoista, joilla se havaintojaan kuvaili, tajusin etta se tuntee mut paremmin kuin tiesinkaan.

Tanaan on hieno ilma. Aurinko paistaa ja taivas on sininen. Ajattelin seuraavaksi kavella kotiin, syoda jotain, sitten...jotain. Illalla mennaan pubiin muutamien ihmisten kanssa - vain yhdelle/kahdella - ja kenties naen jonkun niista jo aiemminkin.

Mika Suomi?

2 kommenttia

vonStackelbaum

15.9.2008 14:49

Ihana Suomi <3, se jonka olen tänä keväänä ja kesänä käynyt läpi. Tästä on huono jatkaa, mutta jatketaan.
Hienoa kuulla että ulukomailla menee hienosti :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus