Hauskat kotivideot

  • Satu

Katselin tuossa hetken vanhoja kotivideoita, joita vanhukset pisti dvd:lle ja antoi meidän sisarusparvelle joululahjaksi. Ne on kuvattu siinä ysikytluvun alkuaikoina, vanhimmassa nyt dvd:lle pannussa oon neljän-viiden vuoden ikäinen.

Ei noita voi katsoa nauramatta. Kaikki ne joulut, hiihtokisat kaatuiluineen, lukuisat väläytykset... Yhdessä kohtaa oltiin menossa naamiaisiin ja äiti oli pukeutunut joulukuuseksi. Minä sitten reippaana ja rehtinä tyttönä totesin kovaan ääneen että "Äiti, kyl ne tietää et sä oot ihminen!". Mikä Einstein! Äidin naamiaiset meni varmaan ihan pilalle paljastettuani karun totuuden. xD

Ihan loistava joululahja oli tuo. Hienoa nähdä taas pappaakin, joka kuoli kolme vuotta sitten.
Jos joskus epäilyttäisi, onko meidän perhe aina ollut näin tiivis klaani, niin ei tarvitse kuin vilkaista noita filmauksia. Oltiin me. Silloin jo.

2 kommenttia

Satu

1.2.2009 00:29

On se. Ja vaikka ne ihmiset muistaa muutenkin ja voi nähdä valokuvista, herää muistot jotenkin vielä elävämmin kun näkee niiden puhuvan ja olevan sellaisia kun olivat.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus