Ilkeilyä :(

  • Satu

Moni varmasti tietää ihmistyypin joka joko kateellisuuttaan tai puhtaasti ilkeyttään ottaa henkilöitä silmätikuikseen ja yrittää pompotella näitä mielensä mukaan. Itsekin olen toki tuollaiseen persoonaan törmännyt ennenkin, mutten omakohtaisesti. Paitsi nyt, työpaikallani.

Kyseinen ihminen ei varsinaisesti ole esimieheni, mutta itseäni ylempi toimihenkilö kuitenkin. Hänellä on ilmeisesti pakottava tarve olla etenkin mua kohtaan mahdollisimman inhottava. Tietenkään mitään selvää syytä tähän ei ole - hän nimittäin aloitti tämän hetimmiten kun olin työni kyseisessä paikassa aloittanut. Aivan kaikesta täytyy toki valittaa, mahdollisimman ilkeään sävyyn tietenkin. Kuinkas muutenkaan?

Aluksi hänen käytöksensä tuntui todella pahalta. Sittemmin olen yrittänyt antaa noiden asioiden mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. En jaksa itsekään enää olla häntä kohtaan kovin ystävällinen, en nimittäin tahdo antaa sitä kuvaa että ylitseni voisi kävellä miten tykkää ja että silti olisin aina vain kiltti ja kiva. En toki ilkeile takaisinkaan; lähinnä yritän olla välinpitämätön.

En vain pysty ymmärtämään että mikä allekirjoittaneessa niin kovin tätä ihmistä risoo. Kyseessä on itseäni muutaman vuoden vanhempi naishenkilö ja kuten sanottu, hän on sellaisessa asemassa työssään etten minä ole hänelle ammatillisessa mielessä minkäänlainen uhka. Olisi oikein mukava päästä tämän tyypin pään sisälle näkemään mitä ihmettä siellä oikein pyörii...

Tai sitten olen erehtynyt itseni suhteen ja mussa vain on jotain niin perustavanlaatuista vikaa että olen kerrassaan sietämätön persoona.

=)

7 kommenttia

Marissa83

23.1.2007 18:18

Minulla itselläni työpaikalla ihan sama tilanne! Ja se on jatkunut jo jonkin aikaa. Sama juttu, vanhempi naishenkilö, saanut virkansa tyyliin, tämä on nyt pakko palkata tähän hommaan kun on niin monta kertaa hakenut, ja nyt on sitten noussut se keltainen neste päähän. Nimittäin ihan jokaisessa tilanteessa hän tunkee itsensä keskipisteeksi, piikittelee ihan yksityiselämään liittyvillä asioilla, ei todellakaan alennu tervehtimään, lähtee töistä kun itse huvittaa... Ja tietenkin on itse omin sanoin kuvannut toimintaansa näin; Minä tulen toimeen vain miesten kanssa. Kyllä koira koiran tuntee. Eli siis miehiä nuoleskelee minkä ehtii. Huh huh. No, annoin tulla täydeltä laidalta, kun pidettiin työyhteisökysely, anonyymisti sai avautua ja kyllä annoin tulla sitten kaikki. Ja ko. henkilö on siitä lähtien ollut kuin seipään niellyt. Joillekin esimiesasema ei vaan sovi. Näin se on. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Se on paras ratkaisu. Tsemppiä!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Royce76

23.1.2007 19:05

Sä olet tosi kaunis ja ilmeisen fiksu nuori nainen. Varmasti varsin mukavakin. Sitä muijaa tod.näk vain vituttaa kun sulla on elämä edessä ja seilaat kohti tulevaisuutta spinaakkeri pullistuen. Se on kateellinen sulle ja tarpeeksi lapsellinen olla yrittämättäkään peittää sitä. Älä välitä, sillä olet voittanut jo!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

23.1.2007 20:08

Jaahas, pitää kompata roycea... *semppiruttaus pollelle* Tosin vain tuon kateellisuusasian suhteen, koska taisin jo muut asiat sanoa viikonlopun aikana ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

23.1.2007 20:36

Kiitos ihanat. Tällaisina hetkinä lohduttaa just tollaset kateellisuusteoriat siitä että olen niin ihana *reps* vaikken siihen itse uskoisikaan :)

Ja Marissa: Ikävää että olet kokenut samanlaista kohtelua :( Tavallaan helpotti kuulla etten ole ainoa vaikka sen toki tiesinkin jo. Hyvä jos sulla on jo parempi tilanne.

Mini: Kiitos taas voimista. Sinä se jaksat lohduttaa vaikka sullakin olis vaikeeta. Kiva olet.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Raisa

24.1.2007 00:54

Tuut meille töihin, jos ei helpota ;P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

24.1.2007 12:37

Hyvä idea :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus