Ilmaisen ruuan kirous

  • Satu

Toimittajuuden huonoja puolia: ilmainen ruoka. Oikeasti, lähes kaikissa tiedotustilaisuuksissa on jotain tarjoilua, ja usein vielä melko runsaita sellaisia. Jollei pysy tarkkana ja jos ei omaa hyvää itsekuria (onneksi mulla on suht´ toimiva sellainen), tätä työtä tekemällä saa helposti hankittua itselleen muutaman lisäkilon tai enemmänkin. Tämä tuli todettua viimeksi tänään Turun musiikkijuhlien infossa, jossa oli jos jonkinlaisia kalalla, mozzarellalla ja kasviksilla täytettyjä leipiä, mehuja, kahvia, jääteetä ja mansikkakakkua. Onneksi selvisin sieltä yhdellä leivällä.

Tämänpäiväinen info ei ollut tarjoilujen kannalta edes pahin (tai paras) laatuaan. Välillä niissä tarjotaan kokonainen lounas, toisinaan jopa seisovasta pöydästä. Joskus mukana on myös alkoholia, jota ei tietenkään voi kauheammin juoda mikäli on vielä menossa takaisin toimitukseen samana päivänä. Kerran olin infossa jossa suorastaan tyrkytettiin viinilasillista toisensa perään, mutta pakko oli lopettaa parin lasin jälkeen.
Joidenkin mielestä tämä kaikki on vain positiivista, ja monet syövätkin työpäivän aikana infojen määrästä riippuen kahdesta kolmeen lounasta. Mä taas pyrin siihen, että jos olen tarjoiluista tietämättä jo syönyt lounaani työpaikalla, en enää infoissa koske ruokaan. Tavoite nimittäin on, ettei niitä lisäkiloja tulisi, vaan ennemminkin päinvastoin. :)

No joo, se siitä. Todetaanpa taas lopuksi, että on se toimittajuus rankkaa. ;)

Huomenna ois lähtö Pärnuun. Ihan kivaa sinänsä, vaikka siellä olenkin käynyt niin monesti etten edes muista kertojen määrää. Mukava paikka se kuitenkin on jättimäisine hiekkarantoineen, pikkukauppoineen ja puistoineen. Siellä sentään on vielä suhteellisen edullistakin, ja ajattelinkin ostaa sieltä joitakin urheiluvaatteita, kun on vähän huono tilanne niiden suhteen nyt. Siis lähinnä jotain housua ja paitaa. Niin, ja rintsikoitakin vois kattella.

Juu, kyllä mä sinne ihan hyvillä mielin lähden.

3 kommenttia

Myrttiyrtti

9.8.2007 21:35

Ou nou, jos mut nyt yhtäkkiä tipautettaisiin tollaseen ilmaisen ruuan paratiisiin, lihoisin nanosekunnissa 10kg, mulla kun on tää sisäänrakennettu "köyhä opiskelija" -ajattelutapa, mikä pakottaa mut käymään ilmaisien antimien kimppuun, kuin en olisi koskaan ruokaa nähnytkään..
Sama koskee ilmaisia juomia! (Tosin se saattaa johtua ihan vaan siitä, että olen pikkuisen juoppo..:D)
Nimim. Seisovien pöytien painajainen

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

10.8.2007 08:42

Juu, no onhan noita joskus vaikea vastustaa mutta kyllä siihen tottuu. Ilmasten juomien suhteen onkin sitten jo paljon vaikeampaa. :D

Kiitos Eline myötätunnosta, sitä tarvitaan. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus