Ilta täynnä koiruuksia

  • Satu

Mulla on ollut aika villi perjantai-ilta täällä koiravahtina kahdelle karvapallolle. Tyypit taitavat olla vähän hellyydenkipeitä kun seuraavat mua huoneesta toiseen jatkuvasti. Tai sitten ne vaan elävät herkkujen toivossa :D

Meillä oli ihan kiva lenkki, joskin alku tuotti hiukan vaikeuksia. Kun toinen koira matelee perässä etanan vauhtia ja toinen loikkii laidasta laitaan ja kiskoo kuin heikkopäinen, voi balanssin löytäminen olla vähän hankalaa. Mutta kyllä se siitä sitten alkoi sujua. Oli kyllä aika hilpeää seurata tuota toista, vuoden ikäistä otusta kun se paineli niin innolla pitkin maita ja mantuja :) Varsinkin metsään mentäessä se sekosi ihan täysin.

Pienillä koirilla on usein iso ego. Ohitimme yhden suuren susikoiran ja tämä onnettoman pieni ja nuori westie uhosi sille ihan viimeistä päivää. Äiskäkoirakin jo mulkaisi sitä siihen malliin että mieti vähän kelle ehdottelet matsia.

No juu, se koiruuksista. Tavallaan kyllä on ollut ihan leppoisaa täällä, vieraassa talossa oleskellessa. Ajattelin kerrankin katsoa telkkaria ja asetuinkin jo mukavasti sohvalle mutta ei siitä mitään tullut. Mä en kai osaa enää katsoa sitä kun on jäänyt koko touhu ihan minimiin viime kuukausien aikana. Sinänsä ei kyllä harmita yhtään.

Ai joo, ajattelin ehkä olla alkoholitta siihen Turku-miittiin asti. En nyt varsinaisesti lupaa mitään mutta voishan sitä koittaa kun ei mitään kosteita juhliakaan ole tiedossa ennen sitä. Jos olen, niin siitä tulis yhteensä sitten sellanen viiden viikon kuiva kausi. Eikä muuten sekään haittais yhtään mitään. Rahaakin säästyisi. No, kattoo nyt.

Toinen ai joo: Hyviä uutisia sairaalasta :)

3 kommenttia

Mika

27.4.2007 23:55

Musta tuntuu, että koiruudet on huomannu, että oot niiden tukiverkko isännän ja emännän ollessa poissa, et voi mennä vessaankaan niiden tietämättä, että oot veskissä *ollu myös koiravahtina* :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

27.4.2007 23:58

Joo, asia varmaan on juurikin näin :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus