Jälkituntoja

  • Satu

Naamiaismiitti on taakse jäänyttä elämää. Kivoja muistoja se kyllä jätti. En sitten lopulta nukkunut koko viikonloppuna kotona, kun molempina öinä sammahdin tyttöjen hotellihuoneeseen. Kiitos ja anteeksi siitä. Muutenkin lähti vähän lapasesta koko touhu, kun tarkoitus oli juhlia yhtenä päivänä hillitysti, ja lopputuloksena olikin kahden päivän hillitön rellestys. No joo, perjantaina otin kyllä ihan rauhallisesti vielä mutta eilen vedin aika änkyrät. Rahaakin paloi ihan kiitettävästi. Ei kyllä sinänsä harmita, kun hauskaa oli todellakin.

Olin kai sinänsä onnistunut geisha, kun harvempi jo ennenkin livenä tavattu henkilö mua tunnisti. Muutama kysyi ihan pokkana että mikäs sun nicki on cityssä ja tajusi vasta vastauksesta että tunnetaan kyllä entuudestaan :) Mutta onnistuneita asuja oli kyllä muillakin ja ewazin ja shiwanin ratkaisu oli kyllä ihan paras! Baarit vaan suhtautui meihin melko nuivasti ja päädyttiin sitten lopulta samaan karaokepaikkaan jossa oltiin perjantainakin. Loistoa oli itse miittipaikassa olon lisäksi baareilua edeltänyt puistoryypiskely kirkon kupeessa. Mä vaan tykkään teistä kanssacityilijöistä :)

Aamulla sitten oli kaksi Katia kadoksissa mutta kumpikin löytyi. Toista metsästettiin Caen kanssa pitkin kaupunkia; siinä vaiheessa kyllä ihmisten ulkomuotoomme kohdistuva tuijotus alkoi jo tuntuakin. Piti irroittaa rinnuksesta Caen taiteilema Lutka-merkki, kun se ehkä herätti ihmisissä vähäsen vääriä mielikuvia. Tai no ehkä ihan oikeitakin, mutta kuitenkin :D On muuten varmaan ihan oikeaoppista ihonhoitoa nukkua yö sellaiset maskit naamassa kuin mitä mulla oli. Mutta ihan hyvin se maski kesti juhlinnan, tai sitten mä vaan olin niin kännissä etten huomannut epäkohtia. Veikkaan jälkimmäistä.

Tulipa taas pussailtua ihmisiä ihan antaumuksella. Ihme ryhmäsessio oli käynnissä siinä kirkkopuistossa kun miltei jokainen nuoleskeli miltei jokaista. Yhdestä jutusta jäi pieni morkkis, mutta onneksi tuo parempi puolisko suhtautui siihen ihan hyvin. Mä oon tottunut ihan toisenlaiseen käytökseen ja siksi kiltti suhtautuminen yllätti. En mä hyväksy toimintaani ja teinkin siitä kai ite isomman numeron kuin mitä tämä toinen ihminen. No sellainen toiminta ei kyllä silti toistu mutta mä oon ilonen että joku osaa laittaa asiat mittasuhteisiinsa. Toi nyt sinänsä oli pientä, mutta mä vaan löydän siitä ihmisestä koko ajan lisää asioita joista pidän. Se on aika hienoa.

No mä lopetan nyt kun menee muuten ihan pelkäksi lässytykseksi tämä, mutta siis kiitos kaikille naamiaisissa mukana olleille ja etenkin järjestäjille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus