Kipeilya

  • Satu

Enpa sitten mennytkaan Inis Morille tanaan. Aamu oli sen verran nuhainen, yskainen, paansarkyinen ja kuumeinen, etta oli pakko jattaa se valiin. Koko paiva ulkona tassa kunnossa ei vain kaynyt painsa. Harmittaa, mutta elama on. Oonpahan ainakin kayny siella kerran. Ja ainahan voin menna ens viikonloppuna jos haluan.

Olo ei kylla ole vielakaan kehuttava. En edes muista millon ois viimeks ollut nain paha flunssa. Olin menossa ulos tanaan muiden kanssa mutta enhan ma nyt mee mihinkaan. Pakko koittaa ottaa iisisti jottei viimenen Galwayn viikko menis flunssan kourissa. Karsivallisyys todennakoisesti palkitaan, ja sitten voin taas menna menojani ens viikolla. Eihan tassa nyt oo kuin yks ilta kyseessa ja eilen viimeks olin ulkona. *Selittelee itelleen*

Eilen oli kylla kivaa joo vaikka aika flunssainen olin silloinkin. Oltiin ensin mun lahipubissa ja sitten toisaalla, livemusaa kumpaisessakin. Toisessa jopa rockia. \o/ Join ehkapa kolmisen juomaa, tanssin, juttelin, tutustuin pariin uuteen tyyppiinkin. Toinen on korealainen, ekaa kertaa Euroopassa nyt. Se kauhisteli eraisia faktoja Suomesta, seka myos kieltamme. Mutta oli tosi hauska jutella sen kanssa.

Sitten myohemmin ei ollut niin hauskaa kun kahden maissa siirryttiin bussiasemalla sanomaat heit saksalaisille. Siina kohtaa kun halasin Tillia, tuli oikeesti tippa linssiin. Joskus vaan ystavyyskemiat kolahtaa joidenkin ihmisten kanssa niin nopsaan ja niin totaalisesti, etta sitten on melko surullista, kun koittaa eron hetki. No, me nahdaan viela. Ma lupasin menna Hampuriin ja jos ma reissurintamalla jotain lupaan, sen myos pidan. Toinen vierailua odottava kohde on Espanja, jossa Fernando ja Remo asustavat melkein toistensa naapurissa, mutteivat tienneet toistensa olemassaolosta mitaan ennen tanne tuloa. Maailma on kumma. :)

Mun suunnitelma on siis parantua, ja sitten ottaa kaikki irti vikasta viikosta Galwayssa. Jonain iltana - ehka taas torstaina - kutsun jalleen ihmisia mun luo, ja pubeissakin varmaan tulee juostua. Haluun myos menna Greyhound racea eli koirien juoksukilpaa seuraamaan, soon aika iso juttu taalla ja niita ratoja on joka kaupungissa. Sitten ehka viikonloppuna meen Fernandon ja sen espanjalaisten kavereiden (jotka saapuvat tanne torstaina) kanssa kiipeilemaan jollekin kukkulalle. Se on kaikki mita tiedan aiheesta mutta lupauduin jo mukaan. :D Niin ja viikonloppuna on myos Galwayn Oyster Festival joten rientoja riittaa varmasti.

Mutta nyt tahan viikonloppuun ja kotia kohti, silla mun hoitaja saapuu ihan just.

3 kommenttia

vonStackelbaum

24.9.2008 21:04

Joko on parempi olo?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

25.9.2008 14:43

Jeps. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus