Mikä on nopea mutta hidas?

  • Satu

Käytiin koirien kanssa pitkähköllä kävelyllä tiellä, metsässä ja järvellä. Hassua, miten eriltä siellä järvellä näytti verrattuna siihen millaista siellä viimeksi oli. Viimeksi nimittäin kävin siellä jotain puolitoista kuukautta sitten hiihtämässä :) Nyt näytti jo ihan kesältä kun järvi luonnollisesti oli sula ja kimmelteli siinä laskevan auringon valossa. Sorsiakin nähtiin pari.

Kyllä aika kuluu nopeasti. Tuntuu että viimeinen vuosi on mennyt ihan hirveää vauhtia, joskin paljon siinä ehti tapahtuakin: läheisen kuolema, asunnon osto, ero, koulun lopettaminen, muutto Helsinkiin ja sitten vielä takaisin Turkuun, ja nyt viimeisimpänä tämä veljen tilanne. Kaikki tapahtui ihan hiukan yli vuodessa. Sanoisinko että henkinen kasvu on ollut aika huimaa tässä vuoden aikana, monestakin syystä. Paljon olen menettänyt mutta paljon olen myös saanut.

Ja toisaalta aika kuluu hirveän hitaasti. Tai sitten se vain on nyt pysähdyksissä. Viikko tästä eteenpäin tuntuu pieneltä ikuisuudelta, kahdesta puhumattakaan. Pitäisiköhän tehdä niin kuin lapsena ja vääntää kelloa eteenpäin jotta aika kuluisi nopeammin :)

3 kommenttia

meccic

29.4.2007 00:26

Noinhan se tahtoo mennä, kaiken kivan merkeissä aika kiitää ja ikävyydet tuntuvat ikuisuudelta.

Kerroit tuossa että kulunut vuosi on mennyt nopeasti. En haluaisi pelotella, mutta vauhti kiihtyy koko ajan. Ainakin se tulee tuntumaan siltä..ainakin minusta tuntuu. :D

Luulisin sen johtuvan siitä, kun ihminen vertaa aikaa menneisyyteen, jo elämäänsä aikaan. Esim. 10-vuotias ihminen katsoo vuotta taaksepäin, se on 1/10 osa hänen elämästään. Kun taas 50v ihmiselle vuosi on vain 1/50 osa, eli paljon "vähemmän". Siksi tuntuu kuin se menisi yhdessä hujauksessa.

Tällaista tuli pohdittua tänään, kiitti virikkeestä. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

29.4.2007 11:50

No olepa hyvä :) Saattahan tuossa teoriassasi olla perääkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus