Mitä oikein tapahtuu?

  • Satu

Mä oon aivan pihalla. Sekaisin. Rakastunut. Peloissani. Kaikkea. Viime yö oli parituntinen, siis nukkumisen osalta. Muu aika puhuttiin ja riideltiin ja rakastettiin ja haluttiin. Eikä ollut eka kerta kun se oli tätä – tuntuu, että me tehdään toisemme hulluiksi joka tavalla. Loputonta läheisyyttä, kauniiden asioiden sanomista, taisteluja, intohimoa, paljon seksiä. Sitä tää tuntuu olevan. Tänään aamulla mietittiin taas kerran, miksi se on näin. Miksi me tapellaan, kun kumpikin haluaa toisen ja toista enemmän kuin mitään muuta. Ei ne pahoja taistoja ole, eikä vakavia, ei me sanota ilkeitä asioita toisillemme. Mutta kuitenkin. Välillä tuntuu että John tosiaankin tekee mut hulluksi, ja sitten se tekeekin sen taas toisella tavalla, hyvällä tavalla. Sovintoseksi on saanut aivan uuden merkityksen. Ja on se paljon muutakin, se saa mut tuntemaan fiiliksiä jotka tuntuu melkein liian isoilta pieneen ihmiseen. Ja päinvastoin, tarkoitan, että teen samaa sille.

En mä sano, että sikäli murehtisin mitään. Lähinnä vain ihmettelen. Mulla ei ole koskaan ollut tällaista suhdetta, ei mitään sinne päinkään. Aina haaveilin tällaisesta intohimosta, ja nyt mulla on se. Pelottaa lähinnä vain ajatus siitä, että menettäisin sen. Se on liian hyvää. Liian vahvaa, liian sitä mitä haluan. Eikä mulla ole edes syytä pelätä. En ole tässä yksin, en ole ainoa, joka on hämillään tunteista, keskinäisestä vetovoimasta. Joskus tuntuu, että me kumpikin ollaan tavallaan ihan voimattomia tämän edessä, kuin se ois jotain meitä paljon isompaa. Ja on kai se. Siksi me kai tapellaankin. Siksi, että tunnetaan niin niin paljon. Ei kai tällaista intohimoa voi edes olla niin, ettei se heijastuisi myös riitoihin. Kaikki on niin kiihkeää. Kaikki.

Kyllä se naurattaakin. Esim. kun oltiin Uudessakaupungissa ja nukuttiin teltassa. Mietittiin, miltä se eräskin yö kuulosti muille läsnäolijoille: riita, hellyyttä, kauniita sanoja, seksiä, riita, selvittelyä, seksiä, hellyyttä jne. Varmaan ne ajatteli, ettei ole meillä kaikki aivan kohdallaan. Eikä kai olekaan. Ollaan monesti todettu, että tämä on jotain ihan muuta. Such a weird relationship. Crazy. Tää on jotain, joka vie multa ajattelukyvyn, toimintakyvyn. En vaihtaisi mitään pois.

Kuulostaa siltä, että olisi vain se intohimo, joka saa haluamaan toista ja harrastamaan seksiä monta kertaa joka päivä, joka saa riitelemään aina uudestaan ja uudestaan. Mutta kun ei. Se on paljon muutakin. Samassa paketissa se intohimo ja se, että alkaa melkein itkettää kun katsoo toista silmiin. Että haluaa tuntea sen lähellään tauotta ja että tuntuu, kuin kuolisi omiin tunteisiinsa. Hyvällä tavalla.

Joo, oon mä ennenkin ollut ihastunut, jopa rakastunut. Mutta kuten sanottu, tämä nyt vaan on jotain ihan muuta. Tunnen aina paljon, mutten siltikään tiennyt, että on edes mahdollista tuntea näin. John sanoo että se on lahja elämältä. Eikä ole edes synttäreitä lähellä.

6 kommenttia

Satu

22.7.2008 10:59

Juu, sitäpä sitä. Mä vaan olen aivan hämilläni tästä kaikesta. Mutta onnellinen myös, niin kovin onnellinen. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

22.7.2008 11:43

Kiitos mini. :) *hali*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NtiNokkonen

22.7.2008 12:13

Wau, tainnut tosiaan löytyä jotain ainutlaatuista :) Kyllä se varmaankin elo tuosta tasaantuu hyvällä tavalla, ehkä siinä on sitä menettämisen pelkoa vähän kuvioissa, vaikka tajuaisikin ettei se toinen ole menossa mihinkään:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

22.7.2008 12:53

nokkonen: Niinpä. Kai se vaan on niin, että kun välittää jostain täysillä, hiipii mieleen väkisinkin pelko siitä, että saattaisi joskus menettää sen. Mutta joo, ainutlaatuiseksi kyllä kuvailisin tätä. :)

Aava: On se upeaa. :) Riidat on riitoja, eikä me kuitenkaan niille liikaa painoarvoa anneta. Oon aina ollut aika kiivas persoona ja J on kanssa, joten ilmankos otetaan yhteenkin. Kai sekin jollain tavalla kertoo vaan vahvoista tunteista; varsinkin, kun mistään vakavista yhteenotoista ei ole ollut kyse.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

22.7.2008 14:55

Juuh, niinhän se on. Intohimoisuutta ei taida olla olemassa ilman taisteluja. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus